Actueel

HomeActueelCDA Westland bezoekt Monster

CDA Westland bezoekt Monster

CDA Westland bezoekt maandelijks één van de Westlandse dorpen; in februari werd Monster bezocht. De fractie vindt het mooi om te zien dat een aantal ontwikkelingen in Monster vorm gaat krijgen.

Het eerste bezoek was aan makelaar Borgdorff. Jan Borgdorff vertelde over ontwikkelingen die hij ziet op de Westlandse woningmarkt. Ook is er gesproken over waar de kansen liggen om het dorp Monster te verjongen en het centrum te verlevendigen.

Vervolgens heeft de fractie van CDA Westland samen met de Wateringse Adri Bom (CDA-lijsttrekker voor de provinciale statenverkiezingen) en Cees Kuijvenhoven (lijsttrekker voor de waterschapsverkiezingen) een wandeling gemaakt over het nieuwe duinwandelpad over de duintoppen van Molenslag naar Ter Heijde. Dit mooie wandelpad is er gekomen mede door de inzet van CDA-Raadslid Jan van Rossum.

Het derde bezoek was aan de kerkrentmeesters van de Hervormde gemeente in Ter Heijde. Daar heeft de fractie prachtige plannen gezien om het gebouw van de kerk multifunctioneel te gaan gebruiken; een prachtige aansluiting op de plannen die we vorige maand vernamen om Ter Heijde levendiger te maken.

Comments

comments