Actueel

HomeActueelCDA Westland maakt bloemenroute zelf af

CDA Westland maakt bloemenroute zelf af

De fractie van CDA Westland zal morgen, 10 oktober 2015 om 10:00, narcissenbollen planten op de plek waar de aantakking moet komen van de veilingroute op de verlengde veilingroute. De fractie doet dit naar aanleiding van beantwoorde vragen waaruit blijkt dat dit niet op korte termijn gerealiseerd zal worden. Fractielid Cor van der Mark: “Als de bloemenroute nu niet afkomt, maken we er zelf wel een bloemenroute van”.

De fractie heeft enige tijd geleden vragen gesteld aan het college en de provincie Zuid Holland. CDA Westland zoekt naar een oplossing om het tracé van de Verlengde Veilingroute snel aan te leggen. Op dit moment is vrijwel alles gereed, alleen de aantakking op de Veilingroute is nog niet gerealiseerd. Fractieleden Jan van Rossum en Cor van der Mark hebben het college een doortimmerd plan aangeboden om dit alsnog op korte termijn te kunnen verwezelijken, maar om diverse redenen gaat dit op dit moment niet lukken. Jan van Rossum: “Dit is erg jammer want er is veel behoefte aan deze aantak; het zou de doorstroming in Westland enorm verbeteren, zeker voor de kern Naaldwijk.

CDA Westland betreurt dit, maar probeert het voor iedereen toch iets draaglijker te maken. Vanuit de file kan men in het komende voorjaar genieten van een mooi stukje bloemenpracht. Op het stukje nog niet aangelegde weg plant de fractie zaterdagmorgen ongeveer 800 bloembollen onder het motto: ‘nog geen echte bloemenroute, dan alvast maar wel de bloemen.‘ De fractie zal de ontwikkelingen van deze aantakking nauwlettend in de gaten houden.

Comments

comments