Actueel

HomeActueelCDA Westland maakt kennis met vertrouwenspersoon Gemeente Westland

CDA Westland maakt kennis met vertrouwenspersoon Gemeente Westland

VermeerjennyOnlangs vond een kennismakingsgesprek plaats tussen de cliëntvertrouwenspersoon van Gemeente Westland, mevrouw Gonneke Lauret en de fractie van CDA Westland. Inwoners die contacten hebben met de gemeente op het gebied van zorg, werk of inkomen en hier vragen over hebben of niet tevreden zijn, kunnen dit bespreken met mevrouw Lauret.

De ontevredenheid kan gaan over de manier waarop het gesprek is verlopen of over het besluit, dat de gemeente heeft genomen. Samen met de inwoner bekijkt mevrouw Lauret wat er het beste gedaan kan worden of met wie er contact opgenomen kan worden. De informatie die gedeeld wordt, is en blijft uiteraard vertrouwelijk.

Mevrouw Lauret legde uit dat ontevredenheid van inwoners vaak opgelost kan worden door een gesprek met de betrokken ambtenaar. Desgewenst kan zij de inwoner daarbij helpen door samen het gesprek voor te bereiden en door bij het gesprek aanwezig te zijn. Ook als inwoners overwegen een bezwaar in te dienen tegen het besluit van de gemeente, kunnen zij dit met mevrouw Lauret bespreken.

Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen per mail vertrouwenspersoonwestland@gmail.com of telefonisch 06 – 19 36 18 06 of de flyer afhalen bij het Klant Contact Centrum of Buurt Informatie Punt.

Comments

comments


Contactpersonen

Fractievoorzitter

Gerelateerd standpunt

Zorg en Sociaal Beleid

Zorgen voor elkaar staat hoog in het vaandel van Westlanders. Niet iedereen kan dat op eigen kracht. De landelijke wetgeving leidt soms tot lastige situaties voor ouderen. Gelukkig hebben we dit in Westland zo goed mogelijk geregeld. Maar blijvende aandacht voor zorg is nodig. Daarom willen wij: Actief beleid tegen eenzaamheid, laaggeletterdheid, armoede, psychische problematiek […]