Actueel

HomeActueelDe eerste 150 dagen in de Westlandse politiek van Pieter Immerzeel

De eerste 150 dagen in de Westlandse politiek van Pieter Immerzeel

Mijn eerste 150 dagen Westlandse Politiek

Als ik de kranten en de pers mag geloven is het kommer en kwel in de politiek, in diverse columns van journalisten en oppositiepartijen worden Westlandse politici op de korrel genomen en weggezet als onbetrouwbaar en achterbaks. De hele sfeer rond de politieke arena wordt erg negatief benaderd zodat mensen de politiek en raadsleden gaan wantrouwen.

Toen ik vanmorgen vroeg wakker werd en even nog een half uurtje over had om zaken te overdenken, realiseerde ik me dat ik ruim 150 dagen deelgenoot ben van diezelfde Westlandse politiek. Echter wat schetst mijn verbazing, als ik deze 150 dagen de revue laat passeren zie ik een heel ander beeld. Ik zie heel veel mensen in de politiek hard en zeer gedreven werken aan een mooier en beter Westland. Dat niet alles goed gaat en dat partijen het niet altijd met elkaar eens zijn dat staat als een paal boven water. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we met elkaar de problemen waar we voor staan kunnen oplossen en de juiste dingen kunnen doen voor de mensen in het Westland.

Mijn oproep aan u zou zijn, luister niet altijd naar de “boze blanke mannen” maar kijk eens wat er allemaal wel goed gaat en geniet van de vooruitgang zoals bijvoorbeeld de nieuwe dorpspleinen in ’s-Gravenzande en Naaldwijk. Ik wens iedereen een mooi zonnig en positief najaar!

Pieter Immerzeel
Raadslid CDA Westland

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid