Actueel

HomeActueelEuroparlementariër naar Westland over het Oekraïnereferendum

Europarlementariër naar Westland over het Oekraïnereferendum

CDA Westland organiseert op 17 maart voor alle geïnteresserden een discussiebijeenkomst over het Oekraïne-referendum. Europearlementariër Wim van de Camp zal tijdens deze avond zijn visie op het referendum en het associatieoverdrag geven en in gesprek gaan met de aanwezigen.

Op 6 april 2016 vindt er een referendum plaats in Nederland over het associatieverdrag tussen Oekraïne en de Europese Unie. Ook Westland zal naar de stembus gaan om een antwoord te geven op de vraag “Bent u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne?”

Het associatieverdrag is een ingewikkeld document van 323 pagina’s waarin veel staat beschreven over handel, de economische situatie, mensenrechten en financiële steun. Daarnaast komen de relatie met Rusland, de interne conflicten en toetreding tot de EU van Oekraïne veel langs in de media. Veel mensen vragen zich dan ook af: Waar stemmen we nu eigenlijk op, en wat gaat er met mijn stem gebeuren?

 

BijBlog-01

Om die reden organiseert CDA Westland op donderdag 17 maart een discussiebijeenkomst over dit veelbesproken verdrag en het referendum. Europarlementariër Wim van de Camp gaat graag met u in discussie. Als lid van het Europees Parlement heeft hij veel ervaring met dit onderwerp. Tijdens de bijeenkomst zal van de Camp de aanwezigen bijpraten over alles wat met het referendum en de overeenkomst te maken heeft en zal hij in gesprek met de aanwezigen vragen die hierover leven beantwoorden.

De bijeenkomst is in gebouw De Kiem, aan de Koningin Julianaweg 91 in ’s-Gravenzande. De zaal is geopend om 20:00 uur, en om ca. 20:15 uur zal de bijeenkomst starten.

Aanmelden voor de avond is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan per e-mail via secretaris@cdawestland.nl.

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid

Gerelateerd standpunt

Ondernemen

De economische crisis is gelukkig voorbij. Ondernemen loont steeds meer en dat is goed voor onze werkgelegenheid en welvaart. CDA Westland blijft het ondernemerschap stimuleren en faciliteren. Wij willen daarom: Verduurzamen bedrijventerreinen in nauw overleg met ondernemers Geen detailhandel op bedrijfsterreinen, maar in winkelcentra Verbetering ontsluiting bedrijfsterreinen Herontwikkeling Bedrijventerrein Lierweg De Lier stimuleren Bedrijventerrein Zanddijk-Kreeklaan […]

Glastuinbouw

Westland is de meest toonaangevende glastuinbouwgemeente van Nederland. Glastuinbouw is de derde economische motor van ons land. CDA Westland geeft daarom prioriteit aan het toekomstbestendig houden van deze Greenport. Wij willen daarom: Verdere ontwikkeling GreenportHortiCampus/WorldHortiCenter als internationaal centrum van de glastuinbouw voor opleiding, kennis en innovatie Een bijzondere leerstoel tuinbouwinnovatie en duurzaamheid in World Horti […]