Actueel

HomeActueelMarga on tour!

Marga on tour!

Vrijdag 7 maart bezocht Marga de Goeij verpleeghuizen in Westland om hen te bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren. Als wethouder heeft zij de afgelopen twaalf jaar intensief met hen samengewerkt. In een groene kever werd zij rondgereden door lijsttrekker Karin Zwinkels en kandidaten Piet Vreugdenhil en Jenny Vermeer.

Van De Ark in Wateringen naar De Triangel in De Lier, het Woerdblok in Naaldwijk, Larix en Sonnevanck in ‘s-Gravenzande, Duinhof in Ter Heijde en de Opmaat in Monster. Op deze locaties had zij gesprekken met zowel bewoners als personeel en vrijwilligers. Overal werd Marga enthousiast ontvangen en werd zij gecomplimenteerd over haar inzet voor ouderen, haar betrokkenheid en haar wijze van verbinden. “Marga weet altijd de juiste partijen aan tafel te krijgen om datgene voor elkaar te krijgen wat nodig is voor de ouderen.”

Vrijdag 14 maart volgt deel 2 van ‘Marga on tour”.

Comments

comments


Contactpersonen

Fractievoorzitter

Gerelateerd standpunt

Zorg en Sociaal Beleid

Zorgen voor elkaar staat hoog in het vaandel van Westlanders. Niet iedereen kan dat op eigen kracht. De landelijke wetgeving leidt soms tot lastige situaties voor ouderen. Gelukkig hebben we dit in Westland zo goed mogelijk geregeld. Maar blijvende aandacht voor zorg is nodig. Daarom willen wij: Actief beleid tegen eenzaamheid, laaggeletterdheid, armoede, psychische problematiek […]