Actueel

HomeActueelOp bezoek bij de open eettafel in ‘s-Gravenzande

Op bezoek bij de open eettafel in ‘s-Gravenzande

Tijdens de open dag van Vitis Welzijn werd de fractie van CDA Westland uitgenodigd om een keer mee te eten bij de Open Eettafel in de Larix in ’s-Gravenzande. Uiteraard werd er graag gehoor gegeven aan deze uitnodiging.

Op woensdag 5 november was het zover. De zonnige ontmoetingsruimte van De Larix werd na het rolstoeldansen rap opgetoverd tot eetzaal en toen de ruim twintig gasten binnendruppelden, stonden de keurig gedekte tafels uitnodigend klaar.

Karin Zwinkels en Jenny Vermeer, namens CDA Westland aanwezig, vernamen van de vrijwilligers dat wekelijks rond 09.00 uur met elkaar koffie wordt gedronken,waarna het menu voor die dag wordt vastgesteld en de benodigde boodschappen worden gedaan. Twee koks zorgen voor een gezonde en lekkere maaltijd, terwijl drie andere vrijwilligers zorgen dat alles klaarstaat en na afloop alles weer wordt opgeruimd.

Na een heerlijke maaltijd en het voeren van fijne en soms stevige gesprekken, brachten Karin en Jenny nog een kort bezoekje aan de Visiteclub van de Larix, waar ouderen onder begeleiding van vrijwilligers met elkaar een gezellige besteding van de dag hebben.  De eetzaal werd ondertussen gereedgemaakt voor de bingo, een van de vele andere activiteiten die in de Larix plaatsvinden.

05112014 © Thierry Schut Fotografie
sgravenzande, larixstraat, de larix, ouderen eten samen, cda westland neemt een kijkje
CDA Westland
iov J Vermeer

05112014 © Thierry Schut Fotografie
sgravenzande, larixstraat, de larix, ouderen eten samen, cda westland neemt een kijkje
CDA Westland
iov J Vermeer

Comments

comments