Actueel

HomeActueelWestland maken we samen!

Westland maken we samen!

Niet alleen in de politiek maar in het hele leven gaat het om goede keuzes maken. Het is vanzelfsprekend dat CDA Westland daarbij de nadruk legt op zaken die voor inwoners van het Westland belangrijk zijn:

1. Alles begint bij een solide begroting, zodat we de plannen die we met elkaar bedacht hebben ook kunnen uitvoeren. Ook dit jaar is er weer een verantwoorde begroting gepresenteerd door het college voor de komende vier jaar. Deze week is die begroting vastgesteld.

2. Investeringen in de samenleving kunnen hierdoor gelukkig doorgaan, waardoor we onze Westlandse ambities kunnen realiseren.

3. Nieuwe scholen worden gebouwd voor onze kinderen: de toekomst van het Westland!

4. Rotondes, wegen en bruggen worden waar nodig aangelegd om de doorstroming in het Westland te bevorderen, van groot belang voor het bedrijfsleven en ons woon-werkverkeer.

5. De woningbouw komt weer goed op gang, afspraken om te voldoen aan de behoefte zullen begin 2016 gemaakt worden.

6. Grote economische projecten zoals het aardwarmteproject van Trias Westland, en de Greenport Horticampus worden gefaciliteerd.

7. De bouw van het winkelcentrum van ’s-Gravenzande is gestart, en ook Kwintsheul mag binnenkort genieten van een mooi centrum.

8. De zorg in Westland is goed op orde: niemand is tussen wal een schip gevallen.

Dit zijn allemaal zaken waar we trots op en zeker dankbaar voor mogen zijn. En dat is nu precies wat we als raad niet altijd uitstralen. In de gemeenteraad is vaak gedoe en gekrakeel, terwijl Westland juist nu internationaal zo duidelijk op de kaart wordt gezet door onze burgemeester en wethouder tijdens hun bezoeken aan China en Japan. CDA Westland hoopt dat de gemeenteraad voorop zal gaan om meer de allure van een ambitieuze 100.000+ gemeente uit te stralen. Ook onze fractie zal waar nodig kritisch zijn op alles wat (nog) beter kan in onze mooie gemeente, maar zal bovenal trots zijn op alles wat goed gaat en gerealiseerd wordt. Westland maken we immers samen: nu, én in de toekomst! En dat samen met iedereen die hier graag wil wonen in veiligheid.

Comments

comments