Actueel

HomeActueelZorgen over de veiligheid op de Veilingweg de Lier

Zorgen over de veiligheid op de Veilingweg de Lier

In De Lier zijn op de kruising burgemeester Cramerlaan en de Veilingweg al verschillende ongelukken gebeurd. Raadslid Cor van der Mark uit de Lier van CDA Westland heeft hier vragen over gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders: “Op z’n Westlands gezegd ben ik het gewoon zat om steeds maar weer die sirenes richting de Veilingweg te horen gaan.”

Afgelopen week was er wederom een ongeluk tussen een scooter en een bestelbus. De Veilingweg is een druk bereden weg in De Lier. “Die moet zo veilig mogelijk zijn”, aldus van der Mark. Van de Burgemeester en de Wethouders wil Cor van der Mark weten of ze op de hoogte zijn van dit Lierse probleem en wat we eraan kunnen doen om meer ongelukken te voorkomen.

Van der Mark: “De verkeerssituatie op de kruising Burgemeester Cramerlaan/Veilingweg is blijkbaar niet overzichtelijk genoeg, anders zouden er niet steeds ongelukken gebeuren. We moeten toch maar eens goed kijken of er drempels of zoiets geplaatst kunnen worden”. Tijdens de raadscommissievergadering ruimte op 27 oktober a.s. zullen deze vragen beantwoord worden.

Comments

comments