Actueel

HomeActueelCDA Westland bezoekt Naaldwijk: Ontwikkelingen aan de Koningstraat!

CDA Westland bezoekt Naaldwijk: Ontwikkelingen aan de Koningstraat!

CDA Westland bezoekt maandelijks één van de Westlandse dorpen. In maart werd Naaldwijk bezocht. De fractie vindt het mooi om te zien dat Westlandse ondernemers kansen zien en benutten.

Het eerste bezoek was aan Bouhuisen Projectontwikkeling. Alexander Bouhuisen vertelde over de mogelijkheden die zij zien voor de ontwikkeling van braakliggende gronden in Westland. Een mooi voorbeeld waar Bouhuisen kansen ziet, is het braakliggende stuk  grond aan de Koningstraat in Naaldwijk. Bouhuisen heeft de grond gekocht en hoopt in april met de ontwikkeling van eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimten te starten.

Vervolgens heeft de fractie van CDA Westland een bezoek gebracht aan een bijzonder Westlands bedrijf, Greenhouse Ecological Datacenter. De fractieleden vonden het prachtig om te zien hoe twee jonge ondernemers gepassioneerd  een bedrijf runnen gespecialiseerd in dataopslag. Tijdens het bezoek werden de imposante ‘server’ruimtes als bijzonder ervaren; hier staat data van bedrijven over de hele wereld opgeslagen. Ook de noodvoorzieningen voor stroom waren erg imposant. De fractie van CDA Westland is trots om zo’n bijzondere onderneming in de gemeente te hebben!

Comments

comments