Actueel

HomeActueelDe Gulden Middenweg

De Gulden Middenweg

Het duurt nog iets langer dan een maand en dan mogen we weer naar de stembus om een nieuwe regering te kiezen. Eigenlijk best een belangrijk moment, want met uw stem bepaalt u toch een beetje de richting waarop Nederland geregeerd gaat worden.

Als we terugkijken naar de jaren die achter ons liggen is zeker niet alles goed gegaan. Er zijn fouten gemaakt, waardoor het kabinet op het laatst zich genoodzaakt achtte af te treden. Oppositie schreeuwt moord en brand en komt met alternatieven waardoor alles beter geregeld zou zijn. Maar zoals het gezegde is: De beste stuurlui staan aan wal.

Blijft over de vraag wat te stemmen volgende maand? Er is voldoende keuze uit een groot aantal partijen van diverse pluimage. Veel mensen laten zich bij hun keuze leiden door de sociale media zoals Facebook en Twitter. Echter daar zit een groot gevaar, de sociale media zo is ingericht dat slimme software u een vertekend beeld geeft van de werkelijkheid. Beter is uw gezond verstand te gebruiken bij uw keuze. Bewandel de gulden middenweg, kies niet voor uitersten maar kies voor een harmonische oplossing en dat zijn de partijen die meer in het midden actief zijn. Uiterst linkse en rechtse partijen beloven van alles maar zorgen voor diepe verdeeldheid en polarisatie in de samenleving waar groepen van de bevolking worden uitgesloten. Dit is juist niet de bedoeling van de samenleving, want is juist niet de kracht van onze samenleving dat iedereen een plaats heeft en iedereen meedoet?

Dus als u volgende maand uw stem uitbrengt op het stembureau, per post of per volmacht, kijk naar de toekomst, ga voor ons mooie Nederland en laat u niet verleiden door alleen mooie beloftes. We zullen elkaar heel hard nodig hebben in -en na Coronatijd!

Pieter Immerzeel,

Raadslid CDA Westland

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid

Gerelateerd standpunt

Gemeentelijke organisatie, dienstverlening en beleid

Een gemeente functioneert het best als alle instellingen kwalitatief zeer goed werk leveren. Van stroperigheid en vage communicatie houdt niemand. CDA Westland stelt hoge eisen aan de gemeentelijke dienstverlening, want onze burgers hebben daar gewoon recht op. Daarom willen wij: Evalueren decentralisering gemeentelijke taken aan Sociaal Kernteam (SKT), Vitis, Cultuurweb en verantwoording aan gemeenteraad Integrale […]