Actueel

HomeActueelGemeente heeft aangegeven niet te gaan op ruimen

Gemeente heeft aangegeven niet te gaan op ruimen

De gemeente Westland heeft geen instrumenten om in te grijpen bij het voormalig tuincentrum aan de Staelduinlaan in ‘s-Gravenzande.

Al geruime tijd wordt er van meerdere kanten aandacht gevraagd voor de onooglijke toestand tegenover de ingang van het Staelduinse Bos.

Al meerdere jaren geleden vertrok het toen opererende tuincentrum en daarna is in de hoek van de Van Rijckevorsellaan en de Staelduinlaan een rimboe ontstaan.

Iedere bezoeker aan ons Staelduinse Bos ergert zich eraan. Zeker nu er meer en meer bezoekers komen nadat er een mooie parkeerplaats is aangelegd.

Nadat wij dit bij de gemeente hebben gelegd, hebben zij aangegeven om niet te gaan opruimen. De wethouder laat weten, dat Westland alleen in kan grijpen als er sprake is van gevaar, en dat is nu niet het geval. 

Nu hebben wij besloten om met andere CDA leden onze handen uit de mouwen te steken en aan de slag gaan met het opruimen bij het voormalig tuincentrum aan de Staelduinlaan in ‘s-Gravenzande.

Namens CDA fractielid,

Cor van der Mark

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid

Gerelateerd standpunt

Gemeentelijke organisatie, dienstverlening en beleid

Een gemeente functioneert het best als alle instellingen kwalitatief zeer goed werk leveren. Van stroperigheid en vage communicatie houdt niemand. CDA Westland stelt hoge eisen aan de gemeentelijke dienstverlening, want onze burgers hebben daar gewoon recht op. Daarom willen wij: Evalueren decentralisering gemeentelijke taken aan Sociaal Kernteam (SKT), Vitis, Cultuurweb en verantwoording aan gemeenteraad Integrale […]

Recreatie

Naast werken is er tijd voor ontspanning. Daarvoor zijn aantrekkelijke recreatiemogelijkheden nodig, in de dorpskernen, aan het strand, op de fiets en aan het water. Massaliteit willen we voorkomen. Daarom willen wij: Op het strand van Ter Heijde worden geen strandhuisjes geplaatst Recreatie landzijde van de duinen Monster stimuleren Versterking infrastructuur strand (opgangen, gratis parkeren, […]

Kern

Speerpunten ‘s-Gravenzande

Voor ‘s-Gravenzande. Voor elkaar: Een goede ontsluiting van nieuwbouwwijken, een veilige oversteek bij de Julianaweg Betaalbare woningen op het bedrijventerrein Kreeklaan – Zanddijk Een nieuwe school in wijk Dijckerwaal bij voorkeur nabij sportvelden Centrum aantrekkelijker maken met plantenbakken en hanging baskets Multifunctioneel centrum Maesemunde breder inzetten en dus beter gebruiken Lelijke plekken in centrum samen […]