Kandidaat raadsleden gezocht!

HomeKandidaat raadsleden gezocht!

Nu Doorpakken! Heb je altijd al iets willen betekenen voor gemeente Westland? Wil jij invloed uitoefenen en meebouwen aan een prachtig Westland waar het prettig wonen en werken is? Pak dan nu door en reageer meteen! 

Net als afgelopen jaren zoeken wij de verbinding en samenwerking met andere partijen zodat Westland verder komt. Dit is belangrijk voor onze bewoners en bedrijven. Dus: Voor Westland. Voor Elkaar, met elkaar!

Belangrijke onderwerpen van het CDA zijn “waarden & traditie”, “familie & gezin” en “zorg voor elkaar”. Het CDA wil onze waarden en tradities beschermen en doorgeven in opvoeding en onderwijs. Van nieuwkomers wordt respect gevraagd voor onze waarden, onze cultuur en onze taal. Families zijn het fundament van deze samenleving en de zorg voor elkaar wordt steeds belangrijker; in de familie of in kleinschalige voorzieningen in de buurt.

CDA Westland zoekt kandidaat-raadsleden! Ben jij degene met interesse voor politiek en heb jij ambitie om het Westland een stukje beter te maken? Stuur dan een mail of berichtje naar Frits Zwinkels.

voorzitter@cdawestland.nl | 06-13557691