Actueel

HomeActueelMeld je hier aan voor het Brexitontbijt met Pieter Omtzigt

Meld je hier aan voor het Brexitontbijt met Pieter Omtzigt

Op woensdag 7 maart organiseert CDA Westland een Brexit ontbijt voor Westlandse ondernemers. Tijdens dit ontbijt zal Pieter Omtzigt (CDA) spreken en ondernemers uitdagen om zich voor te bereiden op de Brexit. Kan je je wel voorbereiden?

Als kamerlid richt Pieter Omtzigt zich met name op het terrein van financiën, pensioenen, belastingen en Europese Zaken.

Op 29 maart 2019 stapt het Verenigd Koninkrijk uit de EU. Groot-Brittannië is onze tweede handelspartner na Duitsland. In 2016 bedroeg het aandeel in de totale export nog ruim 15%. Hans de Boer ( VNONCW ) “een Brexit zonder goed akkoord kan catastrofaal uitpakken. Ondernemers moeten daar rekening mee houden”. Het is dus van groot belang om hier als ondernemer op voorbereid te zijn.

Wil jij antwoord op deze vragen en goed geïnformeerd zijn over de gevolgen van de Brexit? Meld je dan aan voor het Brexit ontbijt via www.cdawestland.nl.

Programma
07.30 uur Inloop, waarbij u gebruik kunt maken van het ontbijtbuffet
08.00 uur Opening door Karin Zwinkels van CDA Westland
08.10 uur Gastspreker Pieter Omtzigt
09.00 uur Einde waarbij er nog gelegenheid is om een broodje te eten en/of na te praten.

Locatie

De locatie is Royal Flora Holland, gebouw Fleurcenter.
Download hier de routebeschrijving

Comments

comments


Contactpersonen

Gerelateerd standpunt

Ondernemen

De economische crisis is gelukkig voorbij. Ondernemen loont steeds meer en dat is goed voor onze werkgelegenheid en welvaart. CDA Westland blijft het ondernemerschap stimuleren en faciliteren. Wij willen daarom: Verduurzamen bedrijventerreinen in nauw overleg met ondernemers Geen detailhandel op bedrijfsterreinen, maar in winkelcentra Verbetering ontsluiting bedrijfsterreinen Herontwikkeling Bedrijventerrein Lierweg De Lier stimuleren Bedrijventerrein Zanddijk-Kreeklaan […]

Glastuinbouw

Westland is de meest toonaangevende glastuinbouwgemeente van Nederland. Glastuinbouw is de derde economische motor van ons land. CDA Westland geeft daarom prioriteit aan het toekomstbestendig houden van deze Greenport. Wij willen daarom: Verdere ontwikkeling GreenportHortiCampus/WorldHortiCenter als internationaal centrum van de glastuinbouw voor opleiding, kennis en innovatie Een bijzondere leerstoel tuinbouwinnovatie en duurzaamheid in World Horti […]