Actueel

HomeActueelPoeldijkse Judith van den Bos geïnstalleerd als steunraadslid

Poeldijkse Judith van den Bos geïnstalleerd als steunraadslid

Op 18 maart j.l. zou Judith van den Bos-Scholtes geïnstalleerd worden als steunraadslid. Door de ontstane situatie werd deze installatie verschoven naar een later moment. 26 mei is Judith van den Bos-Scholtes alsnog geïnstalleerd als steunraadslid bij CDA Westland.

“Mijn naam is Judith van den Bos-Scholtes. Ik ben opgegroeid in Monster, maar woon nu alweer ruim 15 jaar in Poeldijk. Ik ben 41 jaar en heb een gezin met twee kinderen in de onderbouw van de Verburch-hof. In het dagelijks leven werk ik als adviseur bij de belangenvereniging van alle waterschappen. Ik heb een achtergrond als technisch bestuurskundige (TU Delft) in het watermanagement.  

Tijdens de hevige regenval in 1998 stond ik in de slagerij van mijn vader in Monster. Klanten met ondergelopen kassen deelden hun leed. Hier iets aan doen motiveerde mij om voor de studierichting watermanagement te kiezen. Mijn stap naar de gemeentepolitiek is opnieuw een keuze om iets te doen voor mijn omgeving, met name in de hoek van de ruimtelijke ordening en water.“

Judith vervolgt: “Met mijn kennis, ervaring en frisse blik breng ik ook verjonging in de fractie. Ik wil mij samen graag inzetten voor het CDA in het Westland. Die partij sluit aan bij mijn eigen idealen. Ik ben thuis in lobbyen en netwerken, standpunten formuleren en boodschappen helder uitleggen, een bagage die mij goed van pas zal komen  in de gemeenteraad.” 

Judith ziet mogelijkheden om in combinatie met gezin en werk tijd te besteden aan politieke zaken die spelen binnen Westland. Haar kennis bevindt zich op het gebied van ruimtelijke ordening en zij zal dan ook zitting nemen in de commissie Ruimte.

U zult haar vast gaan ontmoeten op straat. Aarzel niet om uw wensen en ideeën aan Judith mee te geven.

Comments

comments