Actueel

HomeActueelPoeldijkse Judith van den Bos weer aan de slag voor CDA Westland

Poeldijkse Judith van den Bos weer aan de slag voor CDA Westland

Op 18 maart j.l. zou Judith van den Bos-Scholtes geïnstalleerd worden als steunraadslid. Door de ontstane situatie wordt deze installatie verschoven naar een later moment. Toch is Judith achter de schermen al actief voor CDA Westland en wil zij ook graag haar steentje bijdragen tijdens deze crisis aan burgers aan Westland.

Judith stelt zich graag voor zodat zij ook nu al van waarde kan zijn voor de Westlandse samenleving.

Jenny Vermeer: “Het moge duidelijk zijn dat er op dit moment weinig tot geen politieke inspanningen zijn maar juist omdat Judith klaar wil staan hebben we toch besloten om Judith alvast voor te stellen.”

“Mijn naam is Judith van den Bos-Scholtes. Ik ben opgegroeid in Monster, maar woon nu alweer ruim 15 jaar in Poeldijk. Ik ben 41 jaar en heb een gezin met twee kinderen in de onderbouw van de Verburch-hof. In het dagelijks leven werk ik als adviseur bij de belangenvereniging van alle waterschappen. Ik heb een achtergrond als technisch bestuurskundige (TU Delft) in het watermanagement.  

Tijdens de hevige regenval in 1998 stond ik in de slagerij van mijn vader in Monster. Klanten met ondergelopen kassen deelden hun leed. Hier iets aan doen motiveerde mij om voor de studierichting watermanagement te kiezen. Mijn stap naar de gemeentepolitiek is opnieuw een keuze om iets te doen voor mijn omgeving, met name in de hoek van de ruimtelijke ordening en water.“

Judith vervolgt: “Met mijn kennis, ervaring en frisse blik breng ik ook verjonging in de fractie. Ik wil mij samen graag inzetten voor het CDA in het Westland. Die partij sluit aan bij mijn eigen idealen. Ik ben thuis in lobbyen en netwerken, standpunten formuleren en boodschappen helder uitleggen, een bagage die mij goed van pas zal komen  in de gemeenteraad.” 

Judith ziet mogelijkheden om in combinatie met gezin en werk tijd te besteden aan politieke zaken die spelen binnen Westland. Haar kennis bevindt zich op het gebied van ruimtelijke ordening en zij zal dan ook zitting nemen in de commissie Ruimte.

Comments

comments