Actueel

HomeActueelTourrit voor het Leontinehuis

Tourrit voor het Leontinehuis

Als CDA Westland vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij maatschappelijke projecten. Door veel bijzondere verhalen zijn wij betrokken geraakt bij het Leontinehuis.

Afgelopen zaterdag vond er een sponsorrit plaats voor het Leontine huis. In dit huis, vernoemd naar Leontine van Moorsel de bekende wielrenster, is er opvang voor kinderen met een eetstoornis.

Kinderen worden opgevangen en begeleid door ervaringsdeskundigen, dus mensen die vroeger ook aan deze stoornis leden. Zowel Leontine als een ex pati├źnte deden een indrukwekkend verhaal. Daarna vond de rit plaats die startte in Zevenhuizen en langs de Rottemeren ging, we konden tijdens de rit genieten van de prachtige natuur.

Deze geslaagde middag werd mede ondersteund door het CDA onder aanvoering Hugo de Jonge. Wij wensen Leontine veel succes met haar opvang!

Pieter Immerzeel,

Raadslid CDA Westland

Comments

comments


Contactpersonen

Raadslid

Gerelateerd standpunt

Vrijwilligers, Verenigingen en Sport

Talloze mensen in Westland zijn als vrijwilliger zeer actief in het verenigings- en sportleven. Die activiteiten zijn van groot belang voor gezondheid en saamhorigheid. Deze kracht in de Westlandse samenleving is uniek en daarom willen wij: Topsportbeleid in Westland is in gang gezet en verdient het om samen met verenigingen te worden uitgebreid Waterman openhouden […]