Adri Bom-Lemstra

Ambassadeur

profielfoto website46

Mijn naam is Adri Bom-Lemstra en ik woon al meer dan 30 jaar in Wateringen. Ik ben getrouwd met Marcel die geboren is in Kwintsheul en wij hebben 5 kinderen.

Ik ben geboren in Schoonebeek een gemeente die bekend staat om zijn Ja-knikkers. Maar ook een gemeente die in een glastuinbouwgebied ligt. En die glastuinbouw dat is wel een sector waar ik graag voor werk en mee werk. Eerst in de gemeenteraad van Wateringen, later in die van Westland. Toen bij het hoogheemraadschap van Delfland en nog later als gedeputeerde in de provincie Zuid-Holland.

Inmiddels ben ik sinds mei 2021 voorzitter van GlastuinbouwNederland en Greenports NL dus kan ik me vol continu inzetten voor een sector die prachtige producten maakt die bijdragen aan onze gezondheid en ons welbevinden.

Ik sta op de lijst van CDA Westland omdat ik geloof in deze partij en weet dat ze al jaren een constructieve bijdrage leveren aan de lokale politiek.

profielfoto website46

Contact met Adri Bom-Lemstra

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Glastuinbouw 27 februari 2022

Terugblik thema-avond glastuinbouw

Op 24 februari jl. heeft CDA Westland een online themabijeenkomst gehouden over Glastuin-bouw, Groen en Duurzaam. Het was een zeer geslaagde avond.

Derk Boswijk bezoekt Westland LR 6 februari 2022

Zorgen glastuinbouwsector onder de aandacht gebracht bij landelijke politiek

 CDA Kamerlid Derk Boswijk bezocht Vreugdenhil Bulbs & Plants

Ondernemers Jochem en Marjolijn Vreugdenhil ontvingen Derk Boswijk, CDA-lid van de Tweede Kamer, op hun kwekerij in ’s-Gravenzande.