's-Gravenzande

sGravenzande2

Onze wensen en ideeën voor 's-Gravenzande zijn:

  1. Het horecaplein in ’s-Gravenzande is een belangrijke ontmoetingsplek en zorgt voor levendigheid in het centrum. Wij willen dat het horecaplein en de omliggende horeca zo goed mogelijk wordt gefaciliteerd.
  2. Ouderen moeten een plek blijven vinden in ’s-Gravenzande. De locatie van De Brug/WOS/Okidoki aan de Koningin Julianaweg biedt goede kansen voor de realisatie van een tweede Berkenflat.
  3. Dit geldt ook voor jongeren; wij zien kansen in woonconcepten voor jongeren in ’s-Gravenzande zoals de eerder gerealiseerde studio’s Vreeloft en in de voormalige Prins Willem-Alexanderschool.
  4. Het winkelcentrum in ‘s-Gravenzande is aantrekkelijk en dat moet zo blijven. Daarom zetten we in op concentratie van het winkelgebied, leegkomende winkelpanden kunnen een woonbestemming krijgen.
  5. De kust bij ’s-Gravenzande zien wij als een familiestrand met ruimte voor kleinschalige recreatie. Wij zijn blij met de omkleedhokjes maar willen geen strandhuisjes op het strand: rust aan de ’s-Gravenzandse kust.

 

DOWNLOAD verkiezingsprogramma

 

sGravenzande2

Terug naar overzicht

Nieuws uit 's-Gravenzande

17 CDA kandidaten GRV2022 Judith van dn Bos 2021 11 25 076 7 april 2022

Polderen in Westland

Voor de komende vier jaar is de stoelverdeling in de gemeenteraad bekend. Dit is zowel voor de stemmers als de niet-stemmers. Lees meer hierover in het artikel van Judith van den Bos.

36b0d67c d405 4278 8357 f85da93e6b16 29 maart 2022

Lintje voor Jan van Rossum

Bij zijn afscheid van de Westlandse gemeenteraad heeft Jan van Rossum op dinsdag 29 maart 2022 een koninklijke onderscheiding ontvangen. 

CDA Westland vraag aandacht bij landelijke poltiek voor glasvezel in buitengebieden 16 maart 2022

Update over kamervragen glasvezel in buitengebieden

Antwoorden van minister stellen niet tevreden. Geen goede oplossing voor lange termijn. Daarom worden opnieuw vragen gesteld. 

Onze mensen uit 's-Gravenzande

Jenny Vermeer-de Smit

Fractievoorzitter, raadslid

Dave van Dijk

Bestuurslid

Marcel Zuidgeest

Steunraadslid

Claudia van der Meer

Kandidaat

Pieter Immerzeel

Frits Zwinkels #27

Kandidaat

Bas Meijndert #29

Kandidaat

Jan Omvlee #31

Kandidaat

Caroline van den Brink #33

Kandidaat

Jaco van der Meer #42

Kandidaat

Corine Vreugdenhil #44

Kandidaat