's-Gravenzande

sGravenzande2

Onze wensen en ideeën voor 's-Gravenzande zijn:

  1. Het horecaplein in ’s-Gravenzande is een belangrijke ontmoetingsplek en zorgt voor levendigheid in het centrum. Wij willen dat het horecaplein en de omliggende horeca zo goed mogelijk wordt gefaciliteerd.
  2. Ouderen moeten een plek blijven vinden in ’s-Gravenzande. De locatie van De Brug/WOS/Okidoki aan de Koningin Julianaweg biedt goede kansen voor de realisatie van een tweede Berkenflat.
  3. Dit geldt ook voor jongeren; wij zien kansen in woonconcepten voor jongeren in ’s-Gravenzande zoals de eerder gerealiseerde studio’s Vreeloft en in de voormalige Prins Willem-Alexanderschool.
  4. Het winkelcentrum in ‘s-Gravenzande is aantrekkelijk en dat moet zo blijven. Daarom zetten we in op concentratie van het winkelgebied, leegkomende winkelpanden kunnen een woonbestemming krijgen.
  5. De kust bij ’s-Gravenzande zien wij als een familiestrand met ruimte voor kleinschalige recreatie. Wij zijn blij met de omkleedhokjes maar willen geen strandhuisjes op het strand: rust aan de ’s-Gravenzandse kust.

 

DOWNLOAD verkiezingsprogramma

 

sGravenzande2

Terug naar overzicht

Nieuws uit 's-Gravenzande

vorm 25 november 2022

Voor de VORM !

Het Westland kent een belangrijke financiële regeling waarmee bij modernisering van glastuingebieden de verwijdering van in de weg staande woningen wordt gestimuleerd

profielfoto website3 24 november 2022

Tweede Berkenflat, waar staan we?

CDA Westland was en is een groot pleitbezorger voor de komst van een tweede flat aan de Kon. Julianaweg in ’s-Gravenzande.

college B W 2022 23 november 2022

Janice weet (gemeente)raad - November 2022

Daar waar raadsleden gekozen worden bij verkiezingen door diegene die een stem uitbrengen, mag de gemeenteraad zelf beslissen over het aanstellen van wethouders.

Onze mensen uit 's-Gravenzande

Jenny Vermeer-de Smit

(Ziekteverlof ) Fractievoorzitter, raadslid

Dave van Dijk

Bestuurslid

Marcel Zuidgeest

Steunraadslid

Claudia van der Meer

Ambassadeurs

Pieter Immerzeel

Frits Zwinkels

Voorzitter

Bas Meijndert

Ambassadeur

Jan Omvlee

Ambassadeur

Caroline van den Brink

Secretaris

Jaco van der Meer

Ambassadeur

Corine Vreugdenhil

Ambassadeur