Adriaan Alblas

Ambassadeur

profielfoto website40

Ik ben Adriaan Alblas, geboren op de grens tussen Wateringen en Kwintsheul. Ik ben getrouwd en we hebben 4 kinderen, waarvan 2 in het Westland wonen en inmiddels 9 kleinkinderen.

 

Samen met een broer hebben we 40 jaar een tuinbouwbedrijf gehad aan de Heulweg in Kwintsheul waar we lange tijd bijna alle kleuren paprika’s hebben geteeld. Twaalf jaar geleden ben ik een handelsbedrijf begonnen in intern transport voor de agrarische sector en specialisatie machines op wielen!

 

Ik heb 8 jaar in de gemeenteraad van Wateringen-Kwintsheul gezeten en daar de belangen van de dorpsgemeenschap gediend namens het CDA. Twee jaar na de fusie van de Westlandse gemeenten mocht ik 8 jaar lang voorzitter zijn van het bestuur CDA Westland en ben nog steeds bestuurslid. Van jongs af aan heeft politiek mijn interesse en volg ik actief de ontwikkelingen. We leven in een democratisch georganiseerd land en ik vind het belangrijk dat iedere burger meedoet en stemt. Uiteraard CDA-Westland!

profielfoto website40

Contact met Adriaan Alblas

40 Adriaan Alblas

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.