Anja van der Eijk-Groeneveld

Raadslid

profielfoto website3

Mijn naam is Anja van der Eijk Groeneveld, ik ben 50 jaar en geboren en getogen in De Lier. Ik sta verkiesbaar voor CDA Westland op plek 3. Als raadslid voor o.a. het Sociaal Domein heb ik oog voor zaken waar een (kwetsbare) burger tegenaan kan lopen. Het kan zomaar gebeuren dat je opeens afhankelijk bent van zorg en dat je gebruik moet maken van bijv. WMO, of Jeugdzorg. Het is toch fijn als dit zonder tegenslag en snel georganiseerd kan worden. Daar heb ik de afgelopen jaren een bijdrage aan geleverd en wil ik mij de komende 4 jaar weer voor inzetten.

Ik ben getrouwd, drie kinderen en werk in Reinier de Graaf Ziekenhuis als Manager Bureau Transmurale Zorg. Het verenigingsleven zorgt in ons gezin voor een stuk gezelligheid en saamhorigheid. Daarom is sport ontspanning voor mij, vooral het kijken naar de korfbalwedstrijden van onze kinderen daar word ik elke zaterdag weer blij van.

 

profielfoto website3

Contact met Anja van der Eijk-Groeneveld

3. Anja van der Eijk Groeneveld

Terug naar mensen

Laatste nieuws

071021dl cor anja CDA 02 scaled 19 september 2022

Poliertiek: 'Het gonzen van een dorp'

De zomer luwte is voorbij. Het gonst weer in het dorp. Er staan weer mensen even stil op straat om even met elkaar te praten. Om to horen hoe het was op de Veluwe, in Spanje, op Bali en of het niet te warm was in het dorp.

Situatie behandelcentrum 9 juni 2022

Behandelcentrum Naaldwijk niet goed toegankelijk

Parkeerplaats bij behandelcentrum moet opnieuw ingericht worden. Nu niet goed toegankelijk voor mensen met hulpmiddelen zoals rolstoel, kinderwagen en rollator. 

Bijlage rondvraag 1 2 juni 2022

Groen op de begraafplaats De Lier

Namens de fractie van CDA Westland is de volgende vraag gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders: