Anja van der Eijk-Groeneveld

profielfoto website3

Mijn naam is Anja van der Eijk Groeneveld, ik ben 50 jaar en geboren en getogen in De Lier. Ik sta verkiesbaar voor CDA Westland op plek 3. Als raadslid voor o.a. het Sociaal Domein heb ik oog voor zaken waar een (kwetsbare) burger tegenaan kan lopen. Het kan zomaar gebeuren dat je opeens afhankelijk bent van zorg en dat je gebruik moet maken van bijv. WMO, of Jeugdzorg. Het is toch fijn als dit zonder tegenslag en snel georganiseerd kan worden. Daar heb ik de afgelopen jaren een bijdrage aan geleverd en wil ik mij de komende 4 jaar weer voor inzetten.

Ik ben getrouwd, drie kinderen en werk in Reinier de Graaf Ziekenhuis als Manager Bureau Transmurale Zorg. Het verenigingsleven zorgt in ons gezin voor een stuk gezelligheid en saamhorigheid. Daarom is sport ontspanning voor mij, vooral het kijken naar de korfbalwedstrijden van onze kinderen daar word ik elke zaterdag weer blij van.

 

profielfoto website3

Contact met Anja van der Eijk-Groeneveld

3. Anja van der Eijk Groeneveld

Terug naar mensen

Laatste nieuws

3. Anja van der Eijk Groeneveld 14 september 2023

Anja van der Eijk stopt als raadslid

Anja van der Eijk - Groeneveld legt haar functie als raadslid per 1 oktober neer.

Anja 14 april 2023

WMO Raadsvergadering - Onze bijdrage

CDA Westland vroeg samen met Christenunie-SGP en GroenLinks om een extra raadsvergadering om gedane veranderingen terug te draaien.

3. Anja van der Eijk Groeneveld 6 april 2023

CDA stelt collevragen inzake Powerful Ageing

Er is momenteel van alles mis met het aantal uren huishoudelijke hulp die Westlanders ontvangen. Zonder overleg wordt op uren gekort.