Anja van der Eijk-Groeneveld

Raadslid

profielfoto website3

Mijn naam is Anja van der Eijk Groeneveld, ik ben 50 jaar en geboren en getogen in De Lier. Ik sta verkiesbaar voor CDA Westland op plek 3. Als raadslid voor o.a. het Sociaal Domein heb ik oog voor zaken waar een (kwetsbare) burger tegenaan kan lopen. Het kan zomaar gebeuren dat je opeens afhankelijk bent van zorg en dat je gebruik moet maken van bijv. WMO, of Jeugdzorg. Het is toch fijn als dit zonder tegenslag en snel georganiseerd kan worden. Daar heb ik de afgelopen jaren een bijdrage aan geleverd en wil ik mij de komende 4 jaar weer voor inzetten.

Ik ben getrouwd, drie kinderen en werk in Reinier de Graaf Ziekenhuis als Manager Bureau Transmurale Zorg. Het verenigingsleven zorgt in ons gezin voor een stuk gezelligheid en saamhorigheid. Daarom is sport ontspanning voor mij, vooral het kijken naar de korfbalwedstrijden van onze kinderen daar word ik elke zaterdag weer blij van.

 

profielfoto website3

Contact met Anja van der Eijk-Groeneveld

3. Anja van der Eijk Groeneveld

Terug naar mensen

Laatste nieuws

IMG 20211214 WA0004 12 december 2022

Wensen voor Westland

CDA Westland wil graag weten wat inwoners van onze gemeente bezighoudt.

Cor en Anja 26 november 2022

PoLIERtiek: Aardige mensen

AARDIGE MENSEN. Hebben we het gevoel dat we die nog tegenkomen? We hopen van wel, want er zijn er heel veel van.

profielfoto website3 24 november 2022

Tweede Berkenflat, waar staan we?

CDA Westland was en is een groot pleitbezorger voor de komst van een tweede flat aan de Kon. Julianaweg in ’s-Gravenzande.