Anja van der Eijk-Groeneveld

Raadslid

profielfoto website3

Mijn naam is Anja van der Eijk Groeneveld, ik ben 50 jaar en geboren en getogen in De Lier. Ik sta verkiesbaar voor CDA Westland op plek 3. Als raadslid voor o.a. het Sociaal Domein heb ik oog voor zaken waar een (kwetsbare) burger tegenaan kan lopen. Het kan zomaar gebeuren dat je opeens afhankelijk bent van zorg en dat je gebruik moet maken van bijv. WMO, of Jeugdzorg. Het is toch fijn als dit zonder tegenslag en snel georganiseerd kan worden. Daar heb ik de afgelopen jaren een bijdrage aan geleverd en wil ik mij de komende 4 jaar weer voor inzetten.

Ik ben getrouwd, drie kinderen en werk in Reinier de Graaf Ziekenhuis als Manager Bureau Transmurale Zorg. Het verenigingsleven zorgt in ons gezin voor een stuk gezelligheid en saamhorigheid. Daarom is sport ontspanning voor mij, vooral het kijken naar de korfbalwedstrijden van onze kinderen daar word ik elke zaterdag weer blij van.

 

profielfoto website3

Contact met Anja van der Eijk-Groeneveld

3. Anja van der Eijk Groeneveld

Terug naar mensen

Laatste nieuws

071021dl cor anja CDA 02 scaled 12 mei 2022

POLIERTIEK week 19 2022

BLIJ met BLAADJES

Niet iedereen kan het misschien waarderen, maar wij zijn wel blij met de groene blaadjes. Ondanks dat Westland, wat velen zeggen, de minst groene gemeente is van Nederland, zien wij heel veel BLAADJES.

071021dl cor anja CDA 02 scaled 7 april 2022

Vorderingen Hoofdstraat 10

Al meerdere malen is het pand aan de Hoofdstraat 10 in De Lier onderwerp geweest van vragen en opmerkingen. Wij streven naar een optimale invulling en stelde nogmaals onze vragen aan het college.

Template CDA 13 30 maart 2022

Even de veren opschudden

Hoe nu verder na afloop van de verkiezingen? Daar moesten we als CDA Westland even over nadenken. Gaan we het heel anders doen? Lees het volledige artikel voor meer informatie.