Anneke van Vliet-Vijverberg

Ambassadeur

profielfoto website34

Mijn naam is Anneke van Vliet-Vijverberg, ik ben 74 jaar woon samen met mijn man Ton in het buitengebied van Honselersdijk. Wij hebben twee zonen en schoondochters én vijf kleinkinderen.

 

In de voormalige gemeente Naaldwijk zat ik zes jaar voor het CDA in de gemeenteraad en vervolgens ook zes jaar in de toen nieuwe gemeente Westland. Ik vond het van groot belang dat ik de elf kernen leerde kennen en heb door het organiseren van de maandelijks kernbezoeken de elf kernen goed leren kennen. Mijn belangstelling voor de elf kernen komt mij goed van pas bij het voorzitterschap van stichting Seniorenraad Westland. Ook vind ik de geschiedenis van Westland belangrijk, ik geef als bestuurder graag rondleidingen in de oudste boerderij van het Westland, Boerderij de Vlietwoning. Samen met een grote groep vrijwilligers zorg ik ervoor dat de geschiedenis van het ontstaan van Westland niet verloren gaat.

 

Ik ben en voel mij een echte Westlander en sta voor het CDA op plaats 34!

profielfoto website34

Contact met Anneke van Vliet-Vijverberg

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.