Claudia van der Meer

Ambassadeur

profielfoto website7

Graag stel ik me even voor. Ik ben Claudia van der Meer, 45 jaar, geboren en getogen in ’s-Gravenzande. Als tuindersdochter maak ik me graag hard voor de belangen van ons glastuinbouwcluster. Daarnaast is het belangrijk dat onze Westlandse jongeren en ouderen een plek kunnen krijgen en houden in hun eigen gemeente. Daarom zet ik me graag in voor meer betaalbare woningen. Ook zie ik graag meer groen en meer recreatiemogelijkheden in Westland. Daar zijn nog stappen te zetten, net als op het gebied van duurzaamheid, communicatie en burgerparticipatie. 

 Daarnaast vind ik het belangrijk dat er aandacht blijft voor de logistiek in Westland en er een betere aansluiting komt met de grote steden om ons heen komt, zowel letterlijk, door een beter en duurzamer OV netwerk, als figuurlijk: Westland moet een stevige plek krijgen in de landelijke politiek als ondernemende en sociale gemeente die er toe doet. 

  

Ik heb genoten van mijn tijd als woordvoerder van de gemeente Westland. Ik hoop met dezelfde energie waarmee we vanaf de fusie van de Westlandse gemeenten gebouwd hebben aan de Greenport Westland nu als raadslid mijn steentje bij te kunnen dragen. De ervaringen die ik heb opgedaan en opdoe in mijn huidige baan als adviseur Communicatie Koninklijk Huis bij de Rijksvoorlichtingsdienst kan ik hierbij goed gebruiken. 

In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk het liefste bij mijn gezin (man, zoon en dochter) en familie en vrienden. Ben graag buiten en ga graag op reis,  naar het theater of een restaurant en ben gek op paarden, onze hond en kat. Ook ben ik al jarenlang actief als bestuurslid van Stichting Kinderopvang Okidoki. Eerder was ik vrijwilliger in verschillende maatschappelijke comités, zoals de 4/5 mei herdenking en begeleidster van ruiterkampen voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 

profielfoto website7

Contact met Claudia van der Meer

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief

Hartje 5 februari 2022

Hart voor Westland

CDA Westland organiseert Hart voor Westland In de week voor Valentijnsdag gaat CDA Westland op pad met een groot hart om te vragen wat de inwoners van Westland wensen voor elkaar of voor onze gemeente.