Dennis Chafiâ

Fractieondersteuner

profielfoto website6a

Mijn naam is Dennis Chafiâ, 33 jaar en geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het mooie Wateringen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, onder andere in de Westlandse band Celebr80s, volg ik de politiek, en ben ik vooral graag met familie en vrienden voor een goed gesprek, sport of een spelletje.

Ik heb Scheikunde gestudeerd in Leiden en ben ik werkachtig als Manager van het commerciële team binnen G.I. Dynamics. In dit familiebedrijf zet ik me dagelijks in om de olie- gas- en chemische industrie te vergroenen en te verduurzamen.

Diezelfde drijfveren heb ik in de politiek. Ik geloof er echt in dat we internationaal, landelijk én lokaal onze wereld, land en gemeente nog beter moeten en kúnnen achterlaten voor volgende generaties. De komende jaren hebben we veel uitdagingen om dit voor elkaar te krijgen. De Glastuinbouwsector, Woningen, Klimaat, Zorg, de economie. 

Ik ga me er graag weer vier jaar voor inzetten om Westland een stukje beter achter te laten voor mijn eigen generatie, en nog véél beter voor de generaties die komen. Dat doe ik niet alleen, maar mét elkaar en vóór elkaar.

 

profielfoto website6a

Contact met Dennis Chafiâ

Dennis Sfeerfoto

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Kevin Klinkspoor, Janice de Jong, Mitchell Verbraeken, Dennis Chafiâ 5 maart 2022

Jonge CDA-kandidaten: betaalbare woningen hét thema van de volgende vier jaar

Vier jongerenkandidaten in de top tien van de kieslijst van CDA Westland. Zij vroegen op een unieke manier aandacht voor het grote woningtekort onder alle doelgroepen. Lees het volledige bericht voor meer informatie.

Kevin Mitchell kandidatenochtend 17 februari 2022

CDA-Jongeren: visie op duurzaamheid

Kevin Klinkspoor (#2) vertelt over de duurzaamheidsambities in Westland in deze video van de CDA-jongeren.