Dennis Chafiâ

Raadslid

profielfoto website6a

Mijn naam is Dennis Chafiâ, 33 jaar en geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het mooie Wateringen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, onder andere in de Westlandse band Celebr80s, volg ik de politiek, en ben ik vooral graag met familie en vrienden voor een goed gesprek, sport of een spelletje.

Ik heb Scheikunde gestudeerd in Leiden en ben ik werkachtig als Manager van het commerciële team binnen G.I. Dynamics. In dit familiebedrijf zet ik me dagelijks in om de olie- gas- en chemische industrie te vergroenen en te verduurzamen.

Diezelfde drijfveren heb ik in de politiek. Ik geloof er echt in dat we internationaal, landelijk én lokaal onze wereld, land en gemeente nog beter moeten en kúnnen achterlaten voor volgende generaties. De komende jaren hebben we veel uitdagingen om dit voor elkaar te krijgen. De Glastuinbouwsector, Woningen, Klimaat, Zorg, de economie. 

Ik ga me er graag weer vier jaar voor inzetten om Westland een stukje beter achter te laten voor mijn eigen generatie, en nog véél beter voor de generaties die komen. Dat doe ik niet alleen, maar mét elkaar en vóór elkaar.

 

profielfoto website6a

Contact met Dennis Chafiâ

Dennis Sfeerfoto

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Foto: WOS 12 maart 2024

Zorgen over de verkeerssituatie in Wateringen

Raadslid Dennis Chafiâ stelt vragen over de situatie op de Ambachtsweg in Wateringen na nieuwe informatie die tot zorgen leidt.

Tekst: Fred Vermeer, Foto: Thierry Schut 26 januari 2024

Verkeersontwikkeling in Wateringen

Het AD Westland nam samen met onze Dennis Chafiâ een kijkje in Wateringen. Wat houdt de verkeersontwikkeling daar precies in?

chafia3 13 september 2023

Beëdiging Dennis Chafiâ

In verband met het zwangerschapsverlof van Janice de Jong zal haar plek worden ingevuld door Dennis Chafiâ.