Dennis Chafiâ

Vervangend raadslid

profielfoto website6a

Mijn naam is Dennis Chafiâ, 33 jaar en geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het mooie Wateringen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, onder andere in de Westlandse band Celebr80s, volg ik de politiek, en ben ik vooral graag met familie en vrienden voor een goed gesprek, sport of een spelletje.

Ik heb Scheikunde gestudeerd in Leiden en ben ik werkachtig als Manager van het commerciële team binnen G.I. Dynamics. In dit familiebedrijf zet ik me dagelijks in om de olie- gas- en chemische industrie te vergroenen en te verduurzamen.

Diezelfde drijfveren heb ik in de politiek. Ik geloof er echt in dat we internationaal, landelijk én lokaal onze wereld, land en gemeente nog beter moeten en kúnnen achterlaten voor volgende generaties. De komende jaren hebben we veel uitdagingen om dit voor elkaar te krijgen. De Glastuinbouwsector, Woningen, Klimaat, Zorg, de economie. 

Ik ga me er graag weer vier jaar voor inzetten om Westland een stukje beter achter te laten voor mijn eigen generatie, en nog véél beter voor de generaties die komen. Dat doe ik niet alleen, maar mét elkaar en vóór elkaar.

 

profielfoto website6a

Contact met Dennis Chafiâ

Dennis Sfeerfoto

Terug naar mensen

Laatste nieuws

chafia3 13 september 2023

Beëdiging Dennis Chafiâ

In verband met het zwangerschapsverlof van Janice de Jong zal haar plek worden ingevuld door Dennis Chafiâ.

Energielabel 12 januari 2023

Collegevragen inzake verplicht energielabel kantoren

CDA Raadsleden Jaco Eeltink en Dennis Chafiâ hebben vragen aan het college gesteld over de aanwezigheid van energielabels voor kantoren in de regio.

rabo 15 december 2022

Collegevragen inzake parkeerplaatsen Rabobank Wateringen

CDA Westland en D66 Westland hebben vragen gesteld aan het college rondom de parkeerplaatsen bij de Rabobank Wateringen.