Frits Zwinkels

Voorzitter

profielfoto website27

Mijn naam is Frits Zwinkels, 58 jaar, geboren en getogen in Wateringen en woonachtig in ’s Gravenzande. Ik ben gehuwd en vader van 2 studerende dochters. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als teeltmanager bij SV.CO, een bedrijf gespecialiseerd in bloeiende potplanten. Sinds 3 jaar ben ik bestuursvoorzitter van CDA Westland. Ik ben positief over en trots op het Westland met zijn internationaal bekende tuinbouwcluster, de voorzieningen die we hebben en het rijke verenigingsleven. Vanuit mijn positie wil ik helpen dit te behouden en te verbeteren, voor Westland, voor elkaar.

 

In mijn vrije tijd, naast het CDA, ben ik graag buiten. Wandelen met de honden, op de racefiets en sinds kort ook actief op de golfbaan.

profielfoto website27

Contact met Frits Zwinkels

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Glastuinbouw 5 september 2022

Noodkreet glastuinbouw

Het bestuur en de fractie van CDA Westland schreef met CDA Lansingerland en CDA Pijnacker-Nootdorp een nootkreet aan ministers en Tweede Kamer over de glastuinbouw.

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.