Harry Stijger

profielfoto website15

Mijn naam is Harry Stijger. Ik ben 64 jaar, getrouwd, 2 kinderen en woon in Poeldijk. Nummer 15 is mijn plek op de kandidatenlijst van CDA Westland. Als tuinderszoon wil ik me inzetten voor een moderne en duurzame glastuinbouw, de economische motor van het Westland. Door mijn vrijwilligerswerk, onder andere voor M25 Westland, heb ik ook aandacht voor jongeren. Zij verdienen een betaalbare starterswoning in het Westland. Voor ouderen zijn er ook meer levensloopbestendige woningen nodig, zodat er doorstroming op de woningmarkt komt. Daar wil ik me eveneens voor inzetten.

 

In het dagelijks leven ben ik als zzp'er werkzaam in de PR en communicatie, voornamelijk voor de agribusiness, en schrijf veel teksten en artikelen. Mijn hobby’s zijn sport en fotografie. Ook doe ik graag zelf aan sport, zoals recreantenvolleybal, en ben tijdens de corona-lockdowns gaan baanzwemmen voor een gezonde lichaamsbeweging.

profielfoto website15

Contact met Harry Stijger

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Bouwen voor ouderen 7 maart 2022

genoeg betaalbare woningen voor iedereen

Wij vragen aandacht voor de noodzaak van het bouwen van genoeg betaalbare woningen, ook voor ouderen.

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief