Jaco Eeltink

Raadslid

profielfoto website4

Geboren (1967) en getogen in Poeldijk en momenteel inwoner van Monster. Na Westland College en een HBO-opleiding Personeel & Organisatie werkzaam geweest in diverse personele adviesfuncties. Daarna als glastuinbouwmakelaar voor het vastgoedbedrijf van LTO Noord en sinds 2014 als zelfstandig ondernemer met zeven collega’s.

Zakelijk veelvuldig betrokken bij de transformatie van verouderde tuinbouwbedrijven naar woonlocaties. In 2013 opleiding omgevingsjurist afgerond aan de Open Universiteit. Sinds 2018 als raadslid actief met een sterke focus op ruimtelijk gebied, zoals bestemmingswijzigingen, omzetting van oude bedrijfs- en winkellocaties naar wonen, glastuinbouwontwikkelingen.

Gehuwd, pleegvader, familyman met brede maatschappelijke belangstelling, een zeiler die fotografeert en geregeld aan oldtimers sleutelt als hij geen boek leest. Voorstander van een heldere en toegankelijke politiek; eerlijk, doelgericht, rekening houdend met elkaar!

profielfoto website4

Contact met Jaco Eeltink

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Rijnvaartweg 3 februari 2023

CDA Westland bepleit meldpunt nieuwe woningbouwkansen

CDA bepleit een meer gestructureerde aanpak bij in beeld krijgen van kansrijke locaties om bedrijfspanden om te zetten naar woonlocatie.

Dakopbouw 26 januari 2023

Collegevragen inzake dakopbouw tegen woningnood

CDA Westland bepleit extra woonkansen in bestaande wijken en stelt daar vragen over aan het college.

Monster 17 januari 2023

Raadsvragen centrum Monster

De fractie van CDA Westland vraagt met raadsvragen aandacht voor het centrum van Monster.