Jaco Eeltink

Raadslid

profielfoto website4

Geboren (1967) en getogen in Poeldijk en momenteel inwoner van Monster. Na Westland College en een HBO-opleiding Personeel & Organisatie werkzaam geweest in diverse personele adviesfuncties. Daarna als glastuinbouwmakelaar voor het vastgoedbedrijf van LTO Noord en sinds 2014 als zelfstandig ondernemer met zeven collega’s.

Zakelijk veelvuldig betrokken bij de transformatie van verouderde tuinbouwbedrijven naar woonlocaties. In 2013 opleiding omgevingsjurist afgerond aan de Open Universiteit. Sinds 2018 als raadslid actief met een sterke focus op ruimtelijk gebied, zoals bestemmingswijzigingen, omzetting van oude bedrijfs- en winkellocaties naar wonen, glastuinbouwontwikkelingen.

Gehuwd, pleegvader, familyman met brede maatschappelijke belangstelling, een zeiler die fotografeert en geregeld aan oldtimers sleutelt als hij geen boek leest. Voorstander van een heldere en toegankelijke politiek; eerlijk, doelgericht, rekening houdend met elkaar!

profielfoto website4

Contact met Jaco Eeltink

Terug naar mensen

Laatste nieuws

WhatsApp Image 2024 02 29 at 15.23.31 29 februari 2024

Gemeenteraad stemt tegen aankoop HOT-perceel

De meerderheid van de gemeenteraad stemde tegen de aankoop van het HOT-perceel in Honselersdijk. Zo ook CDA Westland, lees hier waarom.

Kwintsheul1 6 juni 2023

CDA Westland bepleit snelle herkansing woningbouw Kwintsheul

CDA Westland vraagt het college om snel werk te maken van woningbouw in Kwintsheul, na provinciale ingreep en koerswijziging.

Westlandse dorpen 2018 01 14 071 Monster 7 april 2023

CDA Westland ziet mogelijkheid centrum Monster

CDA Westland is van mening dat het centrum van Monster aantrekkelijker gemaakt moet worden, en doet een voorstel.