Jaco Eeltink

Raadslid

profielfoto website4

Geboren (1967) en getogen in Poeldijk en momenteel inwoner van Monster. Na Westland College en een HBO-opleiding Personeel & Organisatie werkzaam geweest in diverse personele adviesfuncties. Daarna als glastuinbouwmakelaar voor het vastgoedbedrijf van LTO Noord en sinds 2014 als zelfstandig ondernemer met zeven collega’s.

Zakelijk veelvuldig betrokken bij de transformatie van verouderde tuinbouwbedrijven naar woonlocaties. In 2013 opleiding omgevingsjurist afgerond aan de Open Universiteit. Sinds 2018 als raadslid actief met een sterke focus op ruimtelijk gebied, zoals bestemmingswijzigingen, omzetting van oude bedrijfs- en winkellocaties naar wonen, glastuinbouwontwikkelingen.

Gehuwd, pleegvader, familyman met brede maatschappelijke belangstelling, een zeiler die fotografeert en geregeld aan oldtimers sleutelt als hij geen boek leest. Voorstander van een heldere en toegankelijke politiek; eerlijk, doelgericht, rekening houdend met elkaar!

profielfoto website4

Contact met Jaco Eeltink

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

1 Jenny Vermeer 17 februari 2022

#GeenHaatInDeRaad: CDA komt met manifest

CDA Westland vraagt aandacht voor de verharding in de (gemeente)politiek. Zij komt daarom
met het Manifest ‘Geen haat in de raad’

afval scaled 17 februari 2022

Afvalcontainers voorzien van sensoren

De gemeenteraad van Westland stemde unaniem voor het voorstel om de mogelijkheden na te gaan afvalcontainers te voorzien van sensoren. Die geven een signaal als een inzamelcontainer bijna vol is en een lediging gewenst is. De motie die tot deze voorziening oproept is een initiatief van het CDA.