Jaco Eeltink

Raadslid

profielfoto website4

Geboren (1967) en getogen in Poeldijk en momenteel inwoner van Monster. Na Westland College en een HBO-opleiding Personeel & Organisatie werkzaam geweest in diverse personele adviesfuncties. Daarna als glastuinbouwmakelaar voor het vastgoedbedrijf van LTO Noord en sinds 2014 als zelfstandig ondernemer met zeven collega’s.

Zakelijk veelvuldig betrokken bij de transformatie van verouderde tuinbouwbedrijven naar woonlocaties. In 2013 opleiding omgevingsjurist afgerond aan de Open Universiteit. Sinds 2018 als raadslid actief met een sterke focus op ruimtelijk gebied, zoals bestemmingswijzigingen, omzetting van oude bedrijfs- en winkellocaties naar wonen, glastuinbouwontwikkelingen.

Gehuwd, pleegvader, familyman met brede maatschappelijke belangstelling, een zeiler die fotografeert en geregeld aan oldtimers sleutelt als hij geen boek leest. Voorstander van een heldere en toegankelijke politiek; eerlijk, doelgericht, rekening houdend met elkaar!

profielfoto website4

Contact met Jaco Eeltink

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Westlandse dorpen 2018 01 14 071 Monster 7 april 2023

CDA Westland ziet mogelijkheid centrum Monster

CDA Westland is van mening dat het centrum van Monster aantrekkelijker gemaakt moet worden, en doet een voorstel.

Microwoning 10 februari 2023

Pleidooi voor microwoningen in achtertuin

CDA Westland ziet graag dat er onder voorwaarden kleine woonruimtes in achtertuinen mogelijk worden gemaakt.

Rijnvaartweg 3 februari 2023

CDA Westland bepleit meldpunt nieuwe woningbouwkansen

CDA bepleit een meer gestructureerde aanpak bij in beeld krijgen van kansrijke locaties om bedrijfspanden om te zetten naar woonlocatie.