Jan Omvlee

Ambassadeur

profielfoto website31

Mijn naam is Jan Omvlee, mijn roots liggen in Groningen en sinds 1988 ben ik woonachtig in ’s-Gravenzande. Ik ben getrouwd met Ingrid en we hebben drie kinderen en vier kleinkinderen. Na een loopbaan in de export van  groentezaden ben ik sinds 2018 gepensioneerd.

 

Ik houd me bezig met internationaal advieswerk en vrijwilligerswerk. Zo ben ik o.a. voorzitter van de Stichting Avavieren. Mijn conditie houd ik op peil met hardlopen, golf en walking football. Politiek geïnteresseerd ben ik al sinds mijn studententijd in Wageningen, zowel op landelijk als plaatselijk niveau. Graag zal ik mij in de komende periode inzetten voor de Westlandse infrastructuur, woningbouw voor senioren, sport en voor de tuinbouw. Ik sta op plaats 31 van de CDA kieslijst.

profielfoto website31

Contact met Jan Omvlee

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

PHOTO 2022 02 07 19 31 03 8 februari 2022

Minister Buitenlandse Zaken op bezoek bij CDA Westland en Rijk Zwaan

Maandag 7 februari was minister Wopke Hoekstra op bezoek bij CDA Westland om kennis te maken met de dynamische tuinbouwwereld.

Derk Boswijk bezoekt Westland LR 6 februari 2022

Zorgen glastuinbouwsector onder de aandacht gebracht bij landelijke politiek

 CDA Kamerlid Derk Boswijk bezocht Vreugdenhil Bulbs & Plants

Ondernemers Jochem en Marjolijn Vreugdenhil ontvingen Derk Boswijk, CDA-lid van de Tweede Kamer, op hun kwekerij in ’s-Gravenzande.