Jan van der Knaap

Ambassadeur

profielfoto website28

Ik ben Jan van der Knaap en ik ben 69 jaar oud en woon al mijn hele leven op de Nieuweweg in Honselersdijk. Ik sta op de 28e plek van de kieslijst van CDA Westland.

 

Als ervaren tuinbouwondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in het reconstrueren van glastuinbouwbedrijven. Voor vele jonge ondernemers is het de uitdaging om het tuinbouwgebied te ontwikkelen voor de toekomst. Naast handhaven zal er meer in oplossingen gedacht moeten worden. Geef incourante stukken geen tuinbouwbestemming maar zorg voor meer groen of zelfs een woonbestemming.

 

In het dagelijks leven ben ik nog elke dag aanwezig op het meer dan 100 jarige familiebedrijf dat inmiddels door de vierde generatie Jan jr. wordt voortgezet. Om fit te blijven zit ik graag op de racefiets en schaats ik graag. Met mijn vrouw Jeanette genieten we met vrienden ‘s zomers van de fietsvakantie in het buitenland.

profielfoto website28

Contact met Jan van der Knaap

28 Jan van der Knaap

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.