Jan van Rossum

Ambassadeur

profielfoto website43

Dat is even wennen om na 20 jaar raadslidmaatschap nu eens niet de nadruk te leggen op waar ik mij in de Raad mee bezig ga houden. Nee, dit keer kan ik als lijstduwer en ondersteuner van het beleid van CDA-Westland in verleden en toekomst alleen beloven dat ik voor de nieuwe fractie altijd “in” ben om advies te geven, of als doorgeefluik te fungeren over alle onderwerpen waar ik mij steeds mee bezig gehouden heb. En dat was niet gering: ruimtelijke ordening, volkshuisvesting/wonen, mobiliteit, beheer en inrichting openbare ruimte, Waterman, recreatie, groen, sport en speelplek.

Ik woon in Wateringen, heb een topsport verleden in het badminton bij VELO, heb gewerkt vanaf 1975 (de “ponskaartenperiode”) in de softwareontwikkeling, ben gepensioneerd, en wil vanaf maart wat meer gaan genieten van de extra vrije tijd, die ontstaat vanwege het afscheid van de gemeenteraad, samen met Agnes.

 

profielfoto website43

Contact met Jan van Rossum

43. Jan van Rossum

Terug naar mensen

Laatste nieuws

profielfoto website43 31 maart 2022

Afscheidswoord Jan van Rossum

Er is een tijd van komen en van gaan. Na 20 jaar lid te zijn geweest van de gemeenteraden van Westland en eerder Wateringen stopt Jan van Rossum als raadslid. Hij geeft zijn laatste bijdrage in dit artikel.

36b0d67c d405 4278 8357 f85da93e6b16 29 maart 2022

Lintje voor Jan van Rossum

Bij zijn afscheid van de Westlandse gemeenteraad heeft Jan van Rossum op dinsdag 29 maart 2022 een koninklijke onderscheiding ontvangen. 

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!