Janice de Jong

Raadslid

profielfoto website5

Mijn naam is Janice de Jong, geboren en getogen in Maasdijk en ik ben als één van de jongeren te vinden op plek 5 van de kieslijst van CDA Westland bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Mijn motivatie voor de gemeenteraad is een inclusieve samenleving, zowel op financieel, mentaal als fysiek vlak. Nu we steeds meer beseffen welke gevolgen politieke keuzes voor een ieder hebben, wil ik dat iedereen mee kan doen. Dat betekent dat iemand weet waar hij of zij moet aankloppen als iets niet goed gaat, maar ook weet waar te zijn om iets te verbeteren.

In mijn rol als financieel controller bij Biersteker Gevel- & Daktechniek B.V. en als lid van het managementteam zet ik mij dagelijks in voor een gezamenlijk doel; duurzaamheid, zodat wij de wereld een beetje mooier door kunnen geven aan de volgende generatie. Ook houd ik veel van muziek en ben ik graag buiten in de natuur.

 

profielfoto website5

Contact met Janice de Jong

5. Janice de Jong

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Artikel42 25 januari 2023

Janice weet (gemeente)raad - over artikel 42 vragen

Janice vertelt waarom het zinvol is om melding te maken bij de gemeente wanneer dingen niet gaan zoals ze moeten.

Evenementen 12 januari 2023

Janice weet (gemeente)raad - Januari 2023

Ieder jaar wordt door de burgemeester de evenementenkalender vastgesteld. Janice legt uit wat daarbij komt kijken.

Pumptrackbaan 14 december 2022

Janice weet (gemeente)raad - December 2022

In de nieuwe woonwijk Rijnvaart in 's-Gravenzande wordt gekeken naar de invulling van een speelgelegenheid in het Waelbos