Janice de Jong

Raadslid

profielfoto website5

Mijn naam is Janice de Jong, geboren en getogen in Maasdijk en ik ben als één van de jongeren te vinden op plek 5 van de kieslijst van CDA Westland bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Mijn motivatie voor de gemeenteraad is een inclusieve samenleving, zowel op financieel, mentaal als fysiek vlak. Nu we steeds meer beseffen welke gevolgen politieke keuzes voor een ieder hebben, wil ik dat iedereen mee kan doen. Dat betekent dat iemand weet waar hij of zij moet aankloppen als iets niet goed gaat, maar ook weet waar te zijn om iets te verbeteren.

In mijn rol als financieel controller bij Biersteker Gevel- & Daktechniek B.V. en als lid van het managementteam zet ik mij dagelijks in voor een gezamenlijk doel; duurzaamheid, zodat wij de wereld een beetje mooier door kunnen geven aan de volgende generatie. Ook houd ik veel van muziek en ben ik graag buiten in de natuur.

 

profielfoto website5

Contact met Janice de Jong

5. Janice de Jong

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Janice weet (gemeente)raad - oktober 2022

Eén van de rollen die een gemeenteraadslid heeft, mijns inziens de belangrijkste taak, is het vertegenwoordigen van de inwoners.

3 19 juli 2022

Proef kabelgoten

Na stevig aandringen van de CDA fractie is  het college zo ver dat men een proef gaat doen met kabelgoottegels in Westland. Hierdoor kunnen elektrische auto's opgeladen worden met stroom van de eigen zonnecollectoren. Vooralsnog 40 stuks, maar de CDA-fractie is blij dat er een begin is!

 

Vergeet niet te stemmem 16 maart 2022

Janice weet (gemeente)raad 16-3-2022

Fijn om de afgelopen weken en dagen zoveel in gesprek te zijn met mensen die je iets willen meegeven, of die iets niet begrijpen.