Jenny Vermeer-de Smit

(Ziekteverlof ) Fractievoorzitter, raadslid

profielfoto website

Geboren en getogen naast de duinen in Monster, ben ik al jaren woonachtig in ’s-Gravenzande waar ik graag op het strand vertoef met mijn gezin en onze vrienden. Mijn man en ik hebben samen drie kinderen en we hebben in de Heenweg een kwekerij waar pot- en perkplanten worden geteeld.

Na jaren actief geweest te zijn in het vrijwilligerswerk binnen school, kerk, Vitis en voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande ben ik met veel plezier sinds 2014 gemeenteraadslid waar ik zeer prettig samenwerk met onze fractie en wethouders maar ook met de andere politieke partijen. Immers, ‘alleen ga je sneller maar samen kom je verder’.

De afgelopen jaren heb ik me voornamelijk beziggehouden met zorg en welzijn binnen gemeente Westland en het reilen en zeilen in ’s-Gravenzande. Als verbinder tussen samenleving en gemeente kun je proberen het verschil te maken voor hen die dat nodig hebben. Dit wil ik graag de volgende vier jaar continueren.

 

profielfoto website

Contact met Jenny Vermeer-de Smit

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Glastuinbouw 5 september 2022

Noodkreet glastuinbouw

Het bestuur en de fractie van CDA Westland schreef met CDA Lansingerland en CDA Pijnacker-Nootdorp een nootkreet aan ministers en Tweede Kamer over de glastuinbouw.

raadzaal vol 30 juni 2022

Bijdrage over de jaarstukken 2021: CDA Westland positief-kritisch

Lees hier de bijdrage van onze fractievoorzitter Jenny Vermeer-de Smit op de jaarstukken 2021.

berkenflatv1 15 maart 2022

Een tweede Berkenflat: De juiste stand van zaken

Omwonenden van De Brug en Okidoki aan de Kon. Julianaweg in ’s-Gravenzande hebben gisteren een anonieme brief in de bus ontvangen.