Jenny Vermeer-de Smit

Fractievoorzitter, raadslid

profielfoto website

Geboren en getogen naast de duinen in Monster, ben ik al jaren woonachtig in ’s-Gravenzande waar ik graag op het strand vertoef met mijn gezin en onze vrienden. Mijn man en ik hebben samen drie kinderen en we hebben in de Heenweg een kwekerij waar pot- en perkplanten worden geteeld.

Na jaren actief geweest te zijn in het vrijwilligerswerk binnen school, kerk, Vitis en voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande ben ik met veel plezier sinds 2014 gemeenteraadslid waar ik zeer prettig samenwerk met onze fractie en wethouders maar ook met de andere politieke partijen. Immers, ‘alleen ga je sneller maar samen kom je verder’.

De afgelopen jaren heb ik me voornamelijk beziggehouden met zorg en welzijn binnen gemeente Westland en het reilen en zeilen in ’s-Gravenzande. Als verbinder tussen samenleving en gemeente kun je proberen het verschil te maken voor hen die dat nodig hebben. Dit wil ik graag de volgende vier jaar continueren.

 

profielfoto website

Contact met Jenny Vermeer-de Smit

Terug naar mensen

Laatste nieuws

berkenflatv1 15 maart 2022

Een tweede Berkenflat: De juiste stand van zaken

Omwonenden van De Brug en Okidoki aan de Kon. Julianaweg in ’s-Gravenzande hebben gisteren een anonieme brief in de bus ontvangen.

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Gratis menstruatie producten 8 maart 2022

Gehoor gegeven aan vraag over gratis gratis menstruatieproducten

In  november stelde wij vragen over gratis menstruatieproducten voor meisjes en vrouwen dit dit nodig hebben. Op Internationale vrouwendag vernamen wij dat er gehoor is gegeven aan deze vraag.