Jenny Vermeer-de Smit

Fractievoorzitter, raadslid

profielfoto website

Geboren en getogen naast de duinen in Monster, ben ik al jaren woonachtig in ’s-Gravenzande waar ik graag op het strand vertoef met mijn gezin en onze vrienden. Mijn man en ik hebben samen drie kinderen en we hebben in de Heenweg een kwekerij waar pot- en perkplanten worden geteeld.

Na jaren actief geweest te zijn in het vrijwilligerswerk binnen school, kerk, Vitis en voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande ben ik met veel plezier sinds 2014 gemeenteraadslid waar ik zeer prettig samenwerk met onze fractie en wethouders maar ook met de andere politieke partijen. Immers, ‘alleen ga je sneller maar samen kom je verder’.

De afgelopen jaren heb ik me voornamelijk beziggehouden met zorg en welzijn binnen gemeente Westland en het reilen en zeilen in ’s-Gravenzande. Als verbinder tussen samenleving en gemeente kun je proberen het verschil te maken voor hen die dat nodig hebben. Dit wil ik graag de volgende vier jaar continueren.

 

profielfoto website

Contact met Jenny Vermeer-de Smit

Terug naar mensen

Laatste nieuws

raadzaal leeg 31 januari 2024

Bijdrage CDA Westland Raadsvergadering Spreidingswet

Lees hier de bijdrage van CDA Westland in het debat in de Raadsvergadering over de Spreidingswet.

Berkenflat 12 mei 2023

CDA Westland roept op tot uitvoering motie tweede Berkenflat

CDA Westland roept op tot uitvoering van unaniem aangenomen motie betreffende 2e Berkenflat. Vertraging en gebrek aan transparantie zijn zorgbarend.

CDA Zwembad de Waterman Wateringen scaled 7 maart 2023

Zwembad De Waterman

Moet Zwembad De Waterman open blijven of niet? Daar ging het 6 maart over. Lees onze bijdrage.