Kevin Klinkspoor

Raadslid

profielfoto website2

Mijn naam is Kevin Klinkspoor. Ik ben geboren (2000) en getogen in Naaldwijk, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Vanaf 30 maart 2022 mag ik gemeenteraadslid van onze prachtige gemeente Westland zijn.

In de periode 2018-2020 heb ik mij mogen inzetten voor de jongeren van Westland als voorzitter van de Jongerenraad Westland. Ik kijk met veel genoegdoening terug op die tijd met veel concreet behaalde resultaten. Nu mag ik mij vier jaar lang, als jongste lid van de raad, inzetten voor alle inwoners van Westland. Een taak die ik als bijzonder eervol ervaar en waarvan ik de verantwoordelijkheid zeer bewust op mij neem.

Deze periode zet ik mij onder andere in voor het onderwerp volkshuisvesting. Dit gaat iedereen aan: van jong tot oud. Veel jongeren zitten bijvoorbeeld in de knel omdat ze niet aan een betaalbare starterswoning kunnen komen, en veel ouderen kunnen weer niet doorstromen naar een seniorenwoning. Het is belangrijk dat we de komende periode de juiste keuzes maken op dit onderwerp zodat een huis voor iedereen betaalbaar is en blijft. Naast volkshuisvesting zet ik me in voor het groener maken van Westland, en het beter bereikbaar maken van Westland met het openbaar vervoer.

In het dagelijks leven ben ik student aan de Universiteit Leiden. Naast de studie, ben ik vaak met veel plezier bezig voor de samenleving in verschillende vrijwillige nevenfuncties. In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek. Ik heb onder andere een (wellicht zeldzame) voorliefde voor Franse chansons, met name Charles Aznavour en Jacques Brel.

 

profielfoto website2

Contact met Kevin Klinkspoor

2. Kevin Klinkspoor

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Kevin en Max 21 september 2023

CDA Westland roept college op werk te maken van toegankelijkheid

CDA Westland heeft het college gevraagd meer actie te ondernemen op toegankelijkheid en inclusie, ook in de openbare ruimte.

 

Wollebrand 18 april 2023

Jonge CDA-raadsleden stellen vragen over festivalterrein Wollebrand

CDA-raadsleden Janice de Jong en Kevin Klinkspoor maken zich zorgen over het festivalterrein Wollebrand.

Migrantenhotel Honselersdijk 5 april 2023

CDA vraagt aandacht voor flexwonen en huisvesting arbeidsmigranten

In de commissievergadering van vanavond (woensdag 5 april) vraagt het CDA aandacht voor flexwonen en de huisvesting van arbeidsmigranten.