Kevin Klinkspoor

Raadslid

profielfoto website2

Mijn naam is Kevin Klinkspoor. Ik ben geboren (2000) en getogen in Naaldwijk, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Vanaf 30 maart 2022 mag ik gemeenteraadslid van onze prachtige gemeente Westland zijn.

In de periode 2018-2020 heb ik mij mogen inzetten voor de jongeren van Westland als voorzitter van de Jongerenraad Westland. Ik kijk met veel genoegdoening terug op die tijd met veel concreet behaalde resultaten. Nu mag ik mij vier jaar lang, als jongste lid van de raad, inzetten voor alle inwoners van Westland. Een taak die ik als bijzonder eervol ervaar en waarvan ik de verantwoordelijkheid zeer bewust op mij neem.

Deze periode zet ik mij onder andere in voor het onderwerp volkshuisvesting. Dit gaat iedereen aan: van jong tot oud. Veel jongeren zitten bijvoorbeeld in de knel omdat ze niet aan een betaalbare starterswoning kunnen komen, en veel ouderen kunnen weer niet doorstromen naar een seniorenwoning. Het is belangrijk dat we de komende periode de juiste keuzes maken op dit onderwerp zodat een huis voor iedereen betaalbaar is en blijft. Naast volkshuisvesting zet ik me in voor het groener maken van Westland, en het beter bereikbaar maken van Westland met het openbaar vervoer.

In het dagelijks leven ben ik student aan de Universiteit Leiden. Naast de studie, ben ik vaak met veel plezier bezig voor de samenleving in verschillende vrijwillige nevenfuncties. In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek. Ik heb onder andere een (wellicht zeldzame) voorliefde voor Franse chansons, met name Charles Aznavour en Jacques Brel.

 

profielfoto website2

Contact met Kevin Klinkspoor

2. Kevin Klinkspoor

Terug naar mensen

Laatste nieuws

IMG 20211214 WA0004 12 december 2022

Wensen voor Westland

CDA Westland wil graag weten wat inwoners van onze gemeente bezighoudt.

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Kevin Klinkspoor, Janice de Jong, Mitchell Verbraeken, Dennis Chafiâ 5 maart 2022

Jonge CDA-kandidaten: betaalbare woningen hét thema van de volgende vier jaar

Vier jongerenkandidaten in de top tien van de kieslijst van CDA Westland. Zij vroegen op een unieke manier aandacht voor het grote woningtekort onder alle doelgroepen. Lees het volledige bericht voor meer informatie.