Kevin Klinkspoor

Raadslid

profielfoto website2

Mijn naam is Kevin Klinkspoor, ik ben 21 jaar, geboren en getogen in Naaldwijk en ik sta verkiesbaar op plek 2 voor CDA Westland. Als oud-voorzitter van de Jongerenraad Westland heb ik veel oog voor de zaken waar jongeren tegenaan lopen. Ik wil mij de komende vier jaar daarom onder andere inzetten voor de bouw van meer starterswoningen, het groener maken van Westland en het verbeteren van het openbaar vervoer, zowel met de bus als straks met de lightrail. Daarnaast wil ik meewerken aan het verbeteren van de gemeentelijke (digitale) communicatie naar burgers toe, door in te zetten op een nieuwe gemeentelijke website, en te gaan communiceren in duidelijke en begrijpbare taal in gemeentelijke brieven.

In het dagelijks leven ben ik student politicologie aan de Universiteit Leiden en geef ik natuur-/scheikunde aan ISW Hoogeland. In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek. Ik heb een voorliefde voor Franse chansons.

 

profielfoto website2

Contact met Kevin Klinkspoor

2. Kevin Klinkspoor

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Kevin Klinkspoor, Janice de Jong, Mitchell Verbraeken, Dennis Chafiâ 5 maart 2022

Jonge CDA-kandidaten: betaalbare woningen hét thema van de volgende vier jaar

Vier jongerenkandidaten in de top tien van de kieslijst van CDA Westland. Zij vroegen op een unieke manier aandacht voor het grote woningtekort onder alle doelgroepen. Lees het volledige bericht voor meer informatie.

Kevin Mitchell kandidatenochtend 17 februari 2022

CDA-Jongeren: visie op duurzaamheid

Kevin Klinkspoor (#2) vertelt over de duurzaamheidsambities in Westland in deze video van de CDA-jongeren.