Kevin Klinkspoor

Raadslid

profielfoto website2

Mijn naam is Kevin Klinkspoor. Ik ben geboren (2000) en getogen in Naaldwijk, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Vanaf 30 maart 2022 mag ik gemeenteraadslid van onze prachtige gemeente Westland zijn.

In de periode 2018-2020 heb ik mij mogen inzetten voor de jongeren van Westland als voorzitter van de Jongerenraad Westland. Ik kijk met veel genoegdoening terug op die tijd met veel concreet behaalde resultaten. Nu mag ik mij vier jaar lang, als jongste lid van de raad, inzetten voor alle inwoners van Westland. Een taak die ik als bijzonder eervol ervaar en waarvan ik de verantwoordelijkheid zeer bewust op mij neem.

Deze periode zet ik mij onder andere in voor het onderwerp volkshuisvesting. Dit gaat iedereen aan: van jong tot oud. Veel jongeren zitten bijvoorbeeld in de knel omdat ze niet aan een betaalbare starterswoning kunnen komen, en veel ouderen kunnen weer niet doorstromen naar een seniorenwoning. Het is belangrijk dat we de komende periode de juiste keuzes maken op dit onderwerp zodat een huis voor iedereen betaalbaar is en blijft. Naast volkshuisvesting zet ik me in voor het groener maken van Westland, en het beter bereikbaar maken van Westland met het openbaar vervoer.

In het dagelijks leven ben ik student aan de Universiteit Leiden. Naast de studie, ben ik vaak met veel plezier bezig voor de samenleving in verschillende vrijwillige nevenfuncties. In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek. Ik heb onder andere een (wellicht zeldzame) voorliefde voor Franse chansons, met name Charles Aznavour en Jacques Brel.

 

profielfoto website2

Contact met Kevin Klinkspoor

2. Kevin Klinkspoor

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Prive foto 9 mei 2024

Kandidatuur Kevin voor het Europees Parlement

CDA Westland-raadslid Kevin staat kandidaat voor het Europees Parlement. Zie hier wat zijn belangrijkste punten zijn:

WhatsApp Image 2024 02 26 at 15.02.53 1 26 februari 2024

Motie CDA Westland en GBW veiligere fietspaden rond Verburch

CDA Westland dient samen met GBW een motie in voor veiligere fietspaden rondom het sportpark van Verburch.

Wonen 15 februari 2024

Kritische vragen over daling bouwvergunningen in Westland

CDA Westland stelt kritische vragen over daling bouwvergunningen in Westland.