Koen van Mil

profielfoto website24

Mijn naam is Koen van Mil, 37 jaar oud wonende in de Lier geen originele Lierenaar maar al bijna twaalf jaar wonend in het mooie dorp de Lier. CDA is mij met de paplepel ingegeven vanuit mijn jeugd via de pubertijd naar het volwassen worden heeft onze partij in mijn leven een belangrijke rol gespeeld en is dat blijven doen.

 

Mijn motivatie is dan ook het CDA gedachtengoed handen en voeten te geven verantwoordelijkheid te dragen samen met elkaar een toekomstvisie te ontwikkelen niet alleen voor vier jaar maar voor de komende generaties. Een luisterend oor te zijn, betrokken in de samenleving te staan dienstbaar zijn aan de kiezers en de waarden en normen te dienen.    

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de logistiek van het vervoer van verse goederen door Europa. Veel te maken met Westlandse bedrijven of bedrijven die ook een belangrijke rol spelen binnen onze agrarische export. Trots om te zien dat ,,Het Westland,, zich steeds weer vernieuwd en blijft innoveren want immers stilstand is achteruitgang.      

 

In mijn spaarzame tijd ben ik actief voor kerk en samenleving en probeer ik met vrienden wekelijks te gaan spinnen, fietsen of waar het lukt golfen weer op te pakken.

profielfoto website24

Contact met Koen van Mil

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.