Koos Verbeek

Ambassadeur

profielfoto website36

Ik ben geboren en getogen in Westland, 73 jaar jong en woon mijn hele leven al in Honselersdijk, wel met Poeldijks hart. Ik ging in Poeldijk naar de basisschool net als onze 3 kinderen. In schoolbestuur en parochiebestuur mogen zitten, en nu voorzitter van de in 2020 opgerichte Stichting Vrienden Bartholomeus, die zich inzet voor invulling van De Bartholomeus(kerk) als sociaal, maatschappelijk en cultureel centrum van Poeldijk en omgeving.

 

Ook voorzitter van Poeldijk Nieuws, het plaatselijk blad waarvoor ik o.a. advertenties regel. Daarnaast voorzitter Adviescommissie Glastuinbouw gemeente Westland. Als voormalig tuinder heb ik een warm hart voor de glastuinbouw. 

 

Ik ben een enthousiaste bezoeker van De Boetzelaer, bridge en wandel vaak, maak graag contact met mensen, begeleid een gezin uit Eritrea en ik ben een mensenmens. Ik sta voor een gemeenschap die mensen bindt, die in gesprek gaat met elkaar. Daarnaast vind ik cultuur, natuur, water en gezondheid van lijf en geest van groot belang. Kortom CDA is de partij waar ik voor wil blijven gaan!

profielfoto website36

Contact met Koos Verbeek

36. Koos Verbeek

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.