Max de Bruin

Steunraadslid

profielfoto website21

Mijn naam is Max de Bruin. Geboren (1980) en getogen in het Westland. Sinds 22 jaar samen met Johan, samen zijn wij ouders van drie jongvolwassen kinderen.

 

Ik ben geboren met de bindweefselaandoening Ehlers-Danlos en gebruik daardoor sinds 10 jaar regelmatig een rolstoel. Na 4 jaar bestuurswerk te hebben gedaan voor een landelijke patiëntenvereniging en diverse presentaties te hebben gegeven over toegankelijkheid en inclusie heb ik geconcludeerd dat mijn hart bij dat onderwerp ligt, en het tijd wordt mijn pijlen te richten op de situatie dicht bij huis.

 

Het is niet mijn beperking maar de barrières die worden opgeworpen in de maatschappij die mij gehandicapt maken. Ik ben van mening dat iedereen baat heeft bij een inclusieve samenleving. Door mij aan te sluiten bij de lokale politiek hoop ik actief bij te kunnen dragen aan een betere positie voor Westlandse mensen met een beperking.

profielfoto website21

Contact met Max de Bruin

21 Max

Terug naar mensen

Laatste nieuws

IMG 20211214 WA0004 12 december 2022

Wensen voor Westland

CDA Westland wil graag weten wat inwoners van onze gemeente bezighoudt.

Situatie behandelcentrum 9 juni 2022

Behandelcentrum Naaldwijk niet goed toegankelijk

Parkeerplaats bij behandelcentrum moet opnieuw ingericht worden. Nu niet goed toegankelijk voor mensen met hulpmiddelen zoals rolstoel, kinderwagen en rollator. 

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!