Max de Bruin

Steunraadslid

profielfoto website21

Mijn naam is Max de Bruin. Geboren (1980) en getogen in het Westland. Sinds 22 jaar samen met Johan, samen zijn wij ouders van drie jongvolwassen kinderen.

 

Ik ben geboren met de bindweefselaandoening Ehlers-Danlos en gebruik daardoor sinds 10 jaar regelmatig een rolstoel. Na 4 jaar bestuurswerk te hebben gedaan voor een landelijke patiëntenvereniging en diverse presentaties te hebben gegeven over toegankelijkheid en inclusie heb ik geconcludeerd dat mijn hart bij dat onderwerp ligt, en het tijd wordt mijn pijlen te richten op de situatie dicht bij huis.

 

Het is niet mijn beperking maar de barrières die worden opgeworpen in de maatschappij die mij gehandicapt maken. Ik ben van mening dat iedereen baat heeft bij een inclusieve samenleving. Door mij aan te sluiten bij de lokale politiek hoop ik actief bij te kunnen dragen aan een betere positie voor Westlandse mensen met een beperking.

profielfoto website21

Contact met Max de Bruin

21 Max

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Kevin en Max 21 september 2023

CDA Westland roept college op werk te maken van toegankelijkheid

CDA Westland heeft het college gevraagd meer actie te ondernemen op toegankelijkheid en inclusie, ook in de openbare ruimte.

 

Max1 24 mei 2023

Janice weet (gemeente)raad over toegankelijkheid

Toegankelijkheid: een over het hoofd geziene kwestie in onze gemeente. Janice deelt haar overdenkingen en eyeopeners.

3. Anja van der Eijk Groeneveld 6 april 2023

CDA stelt collevragen inzake Powerful Ageing

Er is momenteel van alles mis met het aantal uren huishoudelijke hulp die Westlanders ontvangen. Zonder overleg wordt op uren gekort.