Mitchell Verbraeken

Steunraadslid

profielfoto website8

Mijn naam is Mitchell Verbraeken, ik ben 27 jaar oud en woon al mijn hele leven met veel plezier in Kwintsheul. Als geboren en getogen Heulenaar ben ik bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen verkiesbaar op plaats 8 voor het CDA Westland.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als jurist bij een kantoor dat overheden adviseert en bijstaat in juridische procedures. Mijn vrije tijd breng ik graag door in gezelschap van familie en vrienden. Ook sport ik graag: ik ben veel te vinden op Quintus, waar ik jarenlang gehandbald heb maar tegenwoordig aan de voetbaltak verbonden ben.

De komende vier jaar wil ik mij namens het CDA gaan inzetten voor een veilig, vitaal en verfrissend Westland, waarin ook jongeren zich gehoord, vertegenwoordigd en betrokken voelen. Ik vind het belangrijk dat lokale besluiten ook onder jongeren breed gedragen worden omdat zij niet alleen effect hebben op het hier en nu, maar ook op de toekomst.

profielfoto website8

Contact met Mitchell Verbraeken

8. Mitchell Verbraeken 2021 12 04 030

Terug naar mensen

Laatste nieuws

IMG 20211214 WA0004 12 december 2022

Wensen voor Westland

CDA Westland wil graag weten wat inwoners van onze gemeente bezighoudt.

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Kevin Klinkspoor, Janice de Jong, Mitchell Verbraeken, Dennis Chafiâ 5 maart 2022

Jonge CDA-kandidaten: betaalbare woningen hét thema van de volgende vier jaar

Vier jongerenkandidaten in de top tien van de kieslijst van CDA Westland. Zij vroegen op een unieke manier aandacht voor het grote woningtekort onder alle doelgroepen. Lees het volledige bericht voor meer informatie.