Sandra Nieberg-van Selow

profielfoto website14

Mijn naam is Sandra Nieberg-van Selow, 57 jaar, opgegroeid in Den Haag. Dit jaar 35 jaar getrouwd met Peter (opgegroeid in Poeldijk). Sinds 22 jaar wonen we met plezier direct achter de molen in Wateringen.

 

Wateringen is een prachtig en levendig dorp. Ik voel me er thuis. Voor het Westland - en Wateringen in het bijzonder - wil ik me o.a. graag inzetten voor goede bereikbaarheid (OV en toegangswegen) en een gevarieerd winkelaanbod. Ook leefbaarheid, veiligheid en omzien naar elkaar staan hoog op mijn lijstje.

 

Ik heb jaren gewerkt bij een uitzendbureau in Wateringen, gewerkt bij de Sociale Dienst in Den Haag en bij het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA. Sinds vier jaar werk ik voor het CDA-partijbureau in Den Haag als coördinator leden- en afdelingencontact. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn (klein)kinderen en ik bezoek graag bijzondere steden.

profielfoto website14

Contact met Sandra Nieberg-van Selow

Terug naar mensen

Laatste nieuws

IMG 20211214 WA0004 12 december 2022

Wensen voor Westland

CDA Westland wil graag weten wat inwoners van onze gemeente bezighoudt.

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Compilatie Hart voor 14 februari 2022

Hartverwarmende wensen voor Westland

Hartverwarmende wensen voor Westland
In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland. vragen over dit initiatief