Sjaak van der Tak

Ambassadeur

profielfoto website47

Mijn naam is Sjaak van der Tak, 65 Jaar, voormalig burgemeester van gemeente Westland, van 1 september 2004 – 1 oktober 2017. Eerder 8 ½ jaar wethouder – en raadslid - in de stad Rotterdam. Vanaf 1 januari 2021 mag ik voorzitter van de boerenbelangenorganisatie LTO Nederland zijn, met 30.374 leden van boeren – en tuinders, in alle sectoren van de veehouderij, akkerbouw, en organisatie in de glastuinbouw en fruitteelt. Na jaren gewoond te hebben in het Heilige Geest Hofje te Naaldwijk, inmiddels ook heerlijk wonend in het buitengebied van Honselersdijk.

 

Ik ben vanaf 1981 rechtstreeks lid van het CDA, het Christen Democratisch Appèl. Vanuit geloof en mijn levensovertuiging met – werkgevers- en maatschappelijk - organisaties en mensen richting geven aan en verantwoordelijkheid nemen voor een economische sterke en duurzame, sociale en veilige samenleving ! Eerst in Rotterdam en daarna eveneens dankbaar en eervol, dienend en ondernemend in ‘ons Westland’, gedurende 13 jaar.  

 

Mijn politieke boodschap voor de nieuwe raadsperiode voor Westland is: ‘Geef de nieuwe generatie van het CDA Westland onder leiding van Jenny Vermeer met uw en jouw stem, om het respect in de gemeenteraad terug te brengen, samen te werken  met en voor hét ondernemend glastuinbouwcluster en het Westlands midden- en kleinbedrijf in ieder bouwend dorp, samen met al die Westlanders – van jongeren tot en met ouderen - de maatschappelijke organisaties en samenleving voor onze en ieders toekomst sterker en socialer te maken.

profielfoto website47

Contact met Sjaak van der Tak

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

Derk Boswijk bezoekt Westland LR 6 februari 2022

Zorgen glastuinbouwsector onder de aandacht gebracht bij landelijke politiek

 CDA Kamerlid Derk Boswijk bezocht Vreugdenhil Bulbs & Plants

Ondernemers Jochem en Marjolijn Vreugdenhil ontvingen Derk Boswijk, CDA-lid van de Tweede Kamer, op hun kwekerij in ’s-Gravenzande.

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.