Even de veren opschudden

Iedereen zal begrijpen dat we als CDA Westland even moesten nadenken “hoe nu verder?” Na afloop van de verkiezingen. We hebben duidelijk gemerkt dat er nogal wat onvrede onderhuids geweest moet zijn. Dat is iets om van te leren. Gaan we het dan heel anders doen?

Nee, is het klip en klare antwoord. Wij als Lierse CDA-ers gaan verder op de manier zoals we tot nu toe gedaan hebben. Luisteren naar wat er in het dorp aan de hand is en proberen er iets aan te doen. En dat gaat soms wel goed en soms niet. Jammer als iets mislukt. Voor de komende raadsperiode is het nu nog onzeker of we wel of niet in het college mee gaan doen. Wel of niet maakt wederom niets uit. We gaan ons inzetten voor Westland en zeker voor De Lier. We denken in het bijzonder aan het opknappen/vernieuwen van het oude pand aan de Hoofdstraat. Het nu nog zittende college bleek in staat voldoende hobbels op te werpen om het nog steeds niet te laten lukken. Deze plek zou toch juist van toegevoegde waarde zijn voor het aanzien van De Lier en extra woonruimte voor ouderen of jongeren.

Een aandachtspunt van de laatste 2 jaar is natuurlijk heel erg het sportpark De Zweth geweest. Het plan van de verenigingen heeft veel aandacht gekregen, maar deze is nog niet uitgewerkt en heeft wel veel haast.

Er zijn nog veel meer zaken die we beet moet pakken. Denk aan de vervallen staat van de aula op de begraafplaats. Hoe trots zouden we zijn als Lierenaars als we terecht kunnen in een Aula waar het prettig toeven is in een toch al moeilijke periode, een uitvaart.

We zijn heel blij en dat blijven we, met de nieuwbouw in de Liermolen wijk. Wat wordt het mooi.

We zijn ook benieuwd naar de oplossingen van het nieuw te vormen college voor de grote vraagpunten. We hopen dat de portemonnee alles kan dragen.

Eén belofte heeft U van ons. Wij lopen door het dorp en zijn altijd aanspreekbaar.

Anja van der Eijk-Groeneveld

Cor van der Mark, raadsleden voor het CDA Westland

Template CDA 13

Terug naar nieuws

Onze mensen

Cor van der Mark

Raadslid

Anja van der Eijk-Groeneveld