GROENE BLAADJES en GELE ZAKKEN

We mogen al deze dingen weer om ons heen zien. Eerst maar beginnen met de gele zakken. Daar heeft tenslotte iedereen verstand van. We werden aangesproken door enkele lezers van onze laatste column, dat het wat minder rooskleurig was als we schetsten. Misschien een te rose bril??? Toch denken we dat het steeds beter gaat. We weten dat we er nog niet zijn. Maar…hou elkaar scherp. Niet alleen de gemeente ( die zeker) maar ook die buur uit de straat die de zak veel te vroeg ophangt. Help elkaar een beetje.

Groene blaadjes. Iemand zei eens; “bij deze voorbode van de lente, krijg ik bijna blaadjes aan mijn oren”. Heerlijk toch. We kunnen weer, we mogen weer, we doen weer en we genieten weer. Voor ons als politici is dit een super tijd. We kunnen iedere keer aangesproken worden op wat we gedaan hebben en op wat we gaan doen. We kunnen ons verdedigen. We kunnen ook op ons ‘donder’ krijgen. Gebeurt ook en soms nog wel terecht ook. We noemen dat heel stiekem ‘leermomentjes’.

Ons voornemen is wel om door te gaan zoals we de hele tijd al probeerden. Op straat te zijn. op zaterdagochtend een koffiemomentje. Even luisteren naar elkaar. Voor ons zijn dit super belangrijke momenten. Alle koffiemomenten van de laatste jaren waren voor ons heel belangrijk.

Bij het schrijven van deze POLIERTIEK horen we alle nieuwsberichten over de Oekraïne. We denken dan ook aan de arbeidsmigranten uit dat land. En uit Rusland. Wat een spanning voor hen. Als werkgever heb je hier ook een taak. Maar ook wij als gemeente. We kunnen niet aangeven wat, maar als men er om vraagt sta dan klaar.

Zaterdagmorgen om half 10 zitten we aan de koffie. Of bij NON of bij de Bongaard.

Anja van der Eijk-Groeneveld

Cor van der Mark; gemeenteraadsleden voor het CDA Westland

071021dl cor anja CDA 02 scaled

Terug naar nieuws

Onze mensen

Cor van der Mark

Raadslid

Anja van der Eijk-Groeneveld