Cor van der Mark

Raadslid

profielfoto website9

Mijn gevoel voor de politiek is al een lang bestaand besef dat iedereen mee zou moeten willen werken aan een goede maatschappij. Willen is alvast een begin. Denk na over wat je aanstaat in je omgeving. Denk ook aan wat je zou willen veranderen. En probeer er dan op een constructieve manier iets aan te doen.

Zoiets kan heel goed door je in de politiek te interesseren. Je kan dan niet iets meer meepraten dan wanneer je alleen je stem uitbrengt (ook dat is wel erg goed trouwens.) Denk mee, discussieer mee, probeer met elkaar dagelijks in gesprek te gaan. En zoek naar de goede kanten van de maatschappij en van de mens. Kortom, doe mee met elkaar!

Mijn leeftijd geeft aan dat mijn taak in de beroepsmaatschappij er wel zo’n beetje op zit. Maar dat weerhoudt me niet van om werkzaam zijn in de samenleving. Of het nu politiek getint is of in een kerkelijke omgeving. En naar mensen om me heen te kijken. Politiek is voor mij heel erg de haarvaten van de samenleving opzoeken en er in kruipen. Heerlijk om dan iets voor de mensen om me heen en de wereld om me heen te kunnen betekenen.

Hobby’s zijn vooral naar mooie muziek luisteren (beetje een omnivoor) lezen, biografieën en historische literatuur en….gedichten. Waarbij ik het vertaalwerk van oudere anderstalige gedichten niet schuw. Ook de geschiedenis van mijn dorp heeft mijn warme belangstelling. En verder natuurlijk de familie en vriendenkring. Mag veel tijd kosten.

 

profielfoto website9

Contact met Cor van der Mark

9. Cor van de Mark LR

Terug naar mensen

Laatste nieuws

071021dl cor anja CDA 02 scaled 12 mei 2022

POLIERTIEK week 19 2022

BLIJ met BLAADJES

Niet iedereen kan het misschien waarderen, maar wij zijn wel blij met de groene blaadjes. Ondanks dat Westland, wat velen zeggen, de minst groene gemeente is van Nederland, zien wij heel veel BLAADJES.

071021dl cor anja CDA 02 scaled 7 april 2022

Vorderingen Hoofdstraat 10

Al meerdere malen is het pand aan de Hoofdstraat 10 in De Lier onderwerp geweest van vragen en opmerkingen. Wij streven naar een optimale invulling en stelde nogmaals onze vragen aan het college.

Template CDA 13 30 maart 2022

Even de veren opschudden

Hoe nu verder na afloop van de verkiezingen? Daar moesten we als CDA Westland even over nadenken. Gaan we het heel anders doen? Lees het volledige artikel voor meer informatie.