Collegevragen inzake parkeerplaatsen Rabobank Wateringen

CDA Westland en D66 Westland hebben vragen gesteld aan het college rondom de parkeerplaatsen bij de Rabobank Wateringen. Deze zijn afgesloten met hekken en niet te gebruiken. (Steun)raadsleden Dennis Chafia (CDA Westland), Ilse Daalhof en Maxim van Ooijen (D66 Westland) willen van het college weten waarom de parkeerplaatsen afgesloten zijn, en vragen het college om alsnog in gesprek te gaan om deze weer open te stellen.

In oktober 2022 heeft de Gemeente gecommuniceerd over het tekenen van een overeenkomst voor de bouw van een supermarkt op de locatie Rabobank in Wateringen; een mooie ontwikkeling voor het dorp. Niet lang na het tekenen van deze overeenkomst zijn de parkeerplaatsen op deze locatie afgesloten met hekken, waardoor niet meer van deze parkeergelegenheid gebruikt gemaakt kan worden.

Op piekmomenten is het qua parkeren bijzonder druk in het centrum van Wateringen. Het sluiten van deze parkeerplaatsen draagt bij aan deze drukte, terwijl het juist goede parkeerplaatsen zijn voor bezoekers van het centrum die het niet erg vinden iets verder te wandelen. Daarnaast zijn ook de parkeerplaatsen bij het Gemeentehuis niet meer te gebruiken. 

De gestelde vragen vindt u hier (download)

 

rabo

Terug naar nieuws

Onze mensen

Dennis Chafiâ

Raadslid