Goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam: hoofdthema’s van verkiezingsprogramma CDA Westland

Vanochtend heeft CDA Westland haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen gelanceerd. Ook is het verkiezingsprogramma ‘Voor Westland, voor elkaar’ aan de leden gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de partij. Deze was online vanwege de huidige coronamaatregelen.

Het verkiezingsprogramma is op een eerder moment officieel uitgereikt door de voorzitter van de programmacommissie, Arnold Hordijk, aan lijsttrekker Jenny Vermeer. Hordijk: “Het is een mooi programma geworden waarin, naast zeven Westlandse thema’s, er ook aandacht is voor wat er speelt in elk dorp.”

CDA Westland zet tijdens de campagne in op drie hoofdthema’s: goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. “Met deze speerpunten gaan we een positieve en hoopgevende campagne voeren en bouwen we aan een beter Westland voor elkaar”, aldus lijsttrekker Jenny Vermeer.

Vermeer hoopt dat er richting maart versoepelingen in aantocht zijn zodat er op een normale manier campagne gevoerd kan worden. Ook hoopt ze dat het mogelijk het gesprek aan te gaan over hun zorgen en wensen. “In ieder geval zetten we ook in op digitale middelen om Westlanders te bereiken. Zo gaan we per thema een inhoudelijke visieavond organiseren”, aldus Vermeer.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 14, 15 en 16 maart.

Foto van overhandiging verkiezingsprogramma ‘Voor Westland, voor elkaar’ (links lijsttrekker Jenny Vermeer; rechts voorzitter programmacommissie Arnold Hordijk).

Download verkiezingsprogramma

Overhandiging2

Terug naar nieuws

Onze mensen

Jenny Vermeer-de Smit

Fractievoorzitter, raadslid