Janice weet (gemeente)raad 9 maart

Janice weet (gemeente)raad

Deze week de op één na laatste column van mijn kant in deze raadsperiode. Volgende week woensdag mogen we onze stem uitbrengen. Ik zou bijna zeggen 'moeten', want dit is het moment om van je te laten horen. Laten we blij zijn dat wij hier mogen stemmen.

Vaak worden raadsleden verweten rond deze tijd dat zij mooi weer spelen over wat ze allemaal gaan doen of hebben gedaan de afgelopen jaren, maar hoor je ze na de verkiezingen niet meer.

Deels klopt het dat partijen rond deze tijd extra zichtbaar zijn, immers, het plaatsen van advertenties is ontzettend duur. Het is wel belangrijk dat mensen gaan stemmen en je wilt laten weten wat je als partij de afgelopen jaren hebt bereikt. Daarom zetten alle partijen juist rond de verkiezingen budget in om te adverteren.

Zeker als je de politiek niet echt volgt, kan ik begrijpen dat het lijkt alsof er in de tussentijd weinig gebeurt. In de tussentijd gebeurt er juist ontzettend veel! Kijk eens op de website van iedere politieke partij om te zien wat alle raadsleden samen met de Westlandse inwoners, verenigingen en het bedrijfsleven de afgelopen jaren hebben bereikt.

Wil jij antwoord op een specifieke vraag of wil je wat meer weten over een bepaald onderwerp? Stuur een mail naar janice@cdawestland.nl

Janice campagne voeren

Terug naar nieuws

Onze mensen

Janice de Jong

Raadslid