Kandidatuur Kevin voor het Europees Parlement

Op Europadag (9 mei) trapt CDA Westland-raadslid Kevin Klinkspoor zijn campagne af voor zijn kandidatuur voor het Europees Parlement. Aankomende 6 juni vindt de verkiezing hiervoor plaats, in een tijd dat het belang van Europa groter is dan ooit. "Met een oorlog aan onze grens, bedreiging van onze (cyber)veiligheid en een veranderende wereldeconomie is de roep naar een sterk maar fatsoenlijk Europa groter dan ooit" aldus Kevin. "Het CDA heeft hiervoor ijzersterke plannen, waarbinnen ik mij graag hard maak voor het belang van jongeren en ook het Westland als toonaangevende regio".

Kevin doet dit samen met een sterke lijst aan CDA'ers, aangevoerd door Tom Berendsen. Op plek 24 van de lijst doet Kevin een gooi naar het Europarlementschap. Met zijn campagne maakt Kevin zich hard voor de volgende vier speerpunten:

1. Economie:
Een fatsoenlijk Europa zorgt voor een toekomstbestendige economie voor onze kinderen en investeert in belangrijke sectoren, zoals de glastuinbouw. "Het Westland is in zijn geschiedenis de absolute koploper geworden als het gaat om kennis over de glastuinbouw. Dit is niet alleen van waarde voor onze regio, maar juist internationaal gezien moet Westland deze kennis kunnen uitdragen en hierin door Europa gesteund worden".

2. Veiligheid:
Een fatsoenlijk Europa beschermt haar inwoners, haar kritische infrastructuur zoals energienetwerken en datakabels, en haar cultuur. Met de oplopende dreigingen op alle fronten zal Europa gezamenlijk moeten investeren om de EU veilig te houden voor al haar inwoners. 

3. Jongeren:
Een fatsoenlijk Europa zorgt dat de volgende generatie een goed toekomstperspectief heeft. "Als een van de jongeren op de lijst en als voorzitter van het CDJA weet ik als geen ander het belang van de jeugd. Europa moet erin voorzien om deze doelgroep te stimuleren en perspectief te bieden, want zonder deze jeugd zijn we nergens."

4. Diversiteit:
Een fatsoenlijk Europa zorgt dat iedereen in vrijheid kan leven en gelijke rechten heeft. Waar in Nederland iedereen volgens de grondwet gelijk is en de acceptatie van de LHTBIQ+ community groot is, is dit in andere Europese landen niet vanzelfsprekend. Een fatsoenlijk Europa staat garant voor deze rechten en zal dit actief handhaven. 

Tot de verkiezingen zal Kevin deze punten veelvuldig uitdragen en zal dit in verschillende kernen terug te zien zijn. Wij hopen hierbij op jullie steun. Bent u het eens met Kevin zijn punten? Steun hem door Kevin zijn poster tegen het raam op te hangen!

U kan deze aanvragen door middel van onderstaande link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__n2lqBhURUY5UTZGSEoxNDBNRllOWEFCWkpWUU1PQi4u

 

Prive foto

Terug naar nieuws

Onze mensen

Kevin Klinkspoor

Raadslid