Bas Meijndert

Ambassadeur

profielfoto website29

Ik ben geboren in Bergschenhoek in 1942 met nog 6 zussen en 3 broers wat toen een "normale" gezinsgrootte was! Opgegroeid in een tuinbouwgebied de 3 B-hoek nu Lansingerland.

 

De tuinbouw heeft m'n leven min of meer beheerst vanaf 1964 als bedrijfsvoorlichter groenteteelt onder glas werkzaam geweest - nationaal en worldwide. Westlander sinds 1978 en vanaf die tijd wonend in kern (stad)  's-Gravenzande. De "glastuinbouw" zien en helpen ontwikkelen van platglas tot high-tech  bedrijven - ondernemingen TOP in duurzaamheid op productie en kwaliteit.

 

Maatschappelijk m'n steentje bijgedragen op vele fronten. Vanaf de oprichting in 1980 lid van het Christen-Democratisch Appèl: het CDA! Een periode actief geweest in kerngroep en werkgroep glastuinbouw van het CDA. Nu ben ik nog steeds heel druk bij de FC Gravenzande waar we met een team vrijwilligers een grote vereniging ondersteunen.

 

Duurzaamheid daar draait tegenwoordig alles om vandaar dat ik een groot voorstander ben van Natuurgrasvelden die juist een hele grote bijdrage leveren aan het klimaat in tegenstelling tot kunstgrasvelden - temperatuur - en CO2 verlagend! Tot slot waarom al zo lang lid van het CDA waarin Verbinding een grote rol speelt maar dat gaat alleen als je Samen werkt en vertrouwen houdt in de toekomst.

profielfoto website29

Contact met Bas Meijndert

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.