Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld. Dit gebeurde tijdens de ALV in De Kiem in ’s-Gravenzande. Hiermee is een volgende stap gezet richting de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Op de lijst staan 50 betrokken Westlanders die zich allemaal willen inzetten voor Westland. De lijst wordt aangevoerd door Jenny Vermeer die trots is op de mooie club mensen die het CDA willen vertegenwoordigen en die willen werken aan Westland.

“Uniek is het grote aantal jonge mensen op onze lijst. Jongeren zijn betrokken bij de toekomst van Westland en samen met onze meer ervaren politici, zowel mannen als vrouwen, zijn alle kernen uit Westland vertegenwoordigd. Ik heb heel veel vertrouwen in de kwaliteiten en talenten van deze mensen en heb ontzettend veel zin om met hen aan de slag te gaan.”, aldus Vermeer.

Frits Zwinkels, voorzitter van CDA Westland: “We zijn blij dat weer 50 kandidaten kunnen presenteren namens het CDA, zeker in een tijd waarin veel partijen moeite hebben om kandidaten te vinden.”

Mix tussen nieuw talent en ervaring
Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe talenten die zich bereid hebben gevonden om CDA Westland te steunen. Kevin Klinkspoor (#2), oud-voorzitter van de Jongerenraad Westland, Claudia van der Meer (#7), communicatieadviseur bij het Koninklijk Huis, jurist Mitchell Verbraeken (#8), Saida Nhass (#11), Sandra Nieberg (#14) en Harry Stijger (#15) zijn de nieuwe gezichten in de top 15.

Huidige fractieleden Anja van der Eijk-Groeneveld (#3), Jaco Eeltink (#4), Janice de Jong (#5), Cor van der Mark (#9), Marcel Zuidgeest (#10), Petra Scheffers-van der Lely (#12) en Pieter Immerzeel (#13) keren terug in de top 15. Dennis Chafiâ, eerder raadslid geweest in een vorige periode, keert terug op de lijst (#6).

De lijst wordt verder gevuld door veel bekenden gezichten uit onze gemeente: Adri Bom-Lem-stra (voorzitter Glastuinbouw Nederland), oud-burgemeester Sjaak van der Tak (voorzitter LTO Nederland) en oud-wethouders Marga de Goeij en Theo Duijvestijn. Huidig wethouder Piet Vreugdenhil sluit de lijst af op plaats 50.

Foto: Thierry Schut

Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

IMG 20211030 WA0011

Terug naar nieuws

Onze mensen

Jenny Vermeer-de Smit

Fractievoorzitter, raadslid

Cor van der Mark

Raadslid

Kevin Klinkspoor

Raadslid

Anja van der Eijk-Groeneveld

Jaco Eeltink

Raadslid

Janice de Jong

Raadslid

Mitchell Verbraeken

Steunraadslid

Dennis Chafiâ

Raadslid

Dave van Dijk

Bestuurslid

Max de Bruin

Steunraadslid

Judith van den Bos-Scholtes

Steunraadslid

Sandra Nieberg-van Selow

Marcel Zuidgeest

Steunraadslid

Claudia van der Meer

Ambassadeur

Saida Chaoui-Nhass

Petra Scheffers-van der Lelij

Pieter Immerzeel

Harry Stijger

Jaap Stolze

Connie Huisman

Olga Strik-van der Ende

Derek Zwinkels

Ambassadeur

Hans Sikkes

Ambassadeur

Koen van Mil