Hans Sikkes

Ambassadeur

profielfoto website23

Ik luister naar de naam Hans Sikkes. Mijn leeftijd is 50 jaar en ik ben bedrijfsleider op een potplantenkwekerij in Honselersdijk. Geboren en grootgebracht in Maasdijk en nummer 23 op de lijst voor CDA Westland. Ik ben blij dat ik op deze lijst sta tussen allemaal ambitieuze en verbinding zoekende Westlanders met het vooruitstrevende belang om Westland verder te helpen.

 

Als CDA'er vind ik het belangrijk om het openbaar vervoer in Westland te verbeteren en meer woningen/appartementen voor ouderen zodat er meer doorstroming op de huizenmarkt kan plaatsvinden dus niet alleen starterswoningen. Ook wil ik benadrukken dat CDA  Westland een uniek eigen profiel heeft en zoveel mogelijk weg wil blijven van de politieke mores in ''Den Haag''.

 

In mijn vrije tijd bezoek ik alle thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord. Ook reis ik graag en ben ik vaak op eighties party's te vinden, bezoek ik theaters,bioscopen,festivals en concerten. Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar alternatieve en rockmuziek zoals Rammstein die ik ook vaak live heb gezien.

profielfoto website23

Contact met Hans Sikkes

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.