Jaco van der Meer

Ambassadeur

profielfoto website42

In 1975 in Naaldwijk geboren, in Monster opgegroeid in een tuindersgezin en inmiddels alweer 20 jaar woonachtig in ’s-Gravenzande, werkzaam in de financiële dienstverlening, getrouwd en vader van 3 opgroeiende tieners. Ik ben al jarenlang actief in het kerkenwerk, lid van de ouderraad van ISW Gasthuislaan, speel graag tennis, loop hard en coach het voetbalteam van mijn dochter bij FC ’s-Gravenzande. 

 

CDA (Westland) staat voor respect, liefde en omzien naar elkaar, maar ook voor (gespreide) verantwoordelijkheid. Kernwaarden die mij erg aanspreken en ben daarom ook lid geworden. Om Westland ook richting de toekomst vitaal, energiek en betaalbaar te houden wil ik mijn bijdrage leveren door mij in te zetten voor goede en vooral ook efficiënte zorg en welzijn, tuinbouw, sport/ gezond leven, onderwijs, natuur en volkshuisvesting. Belangrijke voorwaarden zijn wat mij betreft, naast respectvol met elkaar omgaan, daarin de verbinding met elkaar te zoeken en gezamenlijk daadwerkelijk te realiseren dat wat nodig is. Daarbij wil ik ook innovatie en ondernemerschap stimuleren.

profielfoto website42

Contact met Jaco van der Meer

42. Jaco van der Meer

Terug naar mensen

Laatste nieuws

Jenny Stempotlood 14 maart 2022

Stembussen geopend: stem CDA Westland!

Stem 14, 15 en 16 maart op CDA! Stem voor goed wonen, gezond leven en groen & duurzaam. Stem Voor Westland, Voor Elkaar. Stem Lijst 1!

IMG 20211030 WA0011 30 oktober 2021

Kieslijst vastgesteld: 'mooie mix tussen jong talent en ervaren kandidaten.'

Op zaterdag 30 oktober hebben de leden van CDA Westland de kieslijst vastgesteld tijdens de ALV in ’s-Gravenzande.